jak na chlapa??

14.09.2010

ahoj tetky ;-) mám dilema s tím mojím chlapem. Mě je 23let, jemu je 34let. Známe se přes 5 let a 2 roky jsme svoji. Máme ročního kloučka, Honzíka :h: A už je mezi námi takovej ten stereotyp, už tam není ta jiskra, touha atd ... Teda aspoň z jeho strany. Já ho moooc miluju, ale on není žádnej romantik a mě to moc chybí. Raději tráví čas bez nás, má spoustu koníčků, ale mě připadá, že spíše od nás utíká, protože už nás má kolikrát asi pokrk. On mě bere jeko samozřejmost, manželku, která mu uvaří, vypere, vychová syna ... Ale já jsem ještě mladá a chci si užívat života a lásky. A on mi tu lásku nedává moc najevo, vim, že mě má rád a že je rád, že mě má, ale co takhle nějaké činy??? Já nevím, jak ho mám nakopnout, už kolikrát jsem mu vysvětlila, co mi v našem vztahu schází, a on ať už se nedívám na ty telenovely ( já se na žádné nedívám..) . Utíká i proto, že už má asi dost té mojí péče a keců, ale vždyť jsme přece manželé dva roky, proč má náš vztah takhle stroskotat??? Proč mi nenosí kytky, nezve na večeře, nedává dárečky, neříká hezká slůvka, atd??? Já bych si to tak přála, achjo. Už je asi takovej. Jsem si stoprocentně jistá, že mě nepodvádí, on chodí akorát rybařit, nebo chodí s detektorem kovu, takže na jinou ženskou by neměl čas. Tak nechápu, když má jen mě, proč mi nedá víc lásky??? Holky, omlouvám se, potřebovala jsem se vykecat, jsem trochu zoufalá manželka :s: , ale chtěla bych toho mýho chlapa trochu nakopnout, protože takhle by to naše manželství asi brzo špatně dopadlo, já nesnesu vedle sebe totálně chladnýho chlapa ... Nevíte, co s ním???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, mne to prijde, ze je proste takovy typ chlapa, mno... Ja jsem s manzelem 5 let, 3 roky vdana, mame 2 deti. Na vyroci svatby (dceri byl mesic, syn mel ani ne 2,5 roku) jsme si vyjeli sami do centra na motorce na aperitiv, pak do restaurace na veceri, bylo to super. V lete jsem byla cele leto na baraku u more, manzel za nama na vikendy jezdil, byl vzdycky pozorny, chodili jsme do restauracky skoro kazdou nedeli (s detma). Rika mi, ze me miluje skoro kazdy den, vzdycky se zajima, jaky jsem mela den. Kytky mi sice taky uz nenosi tak casto jako kdysi, ale mne to zas az tak nevadi. Kdyz se ohaknu, ze nekam pudu, tak mi rika, jaka jsem kocka... Proste zlato, vubec neznam to, co popisujes... Akorat jsme si rikali, ze musime casteji vyrazit nekam bez deti - do kina nebo na veceri.

In reply to by Berus

100% jen prostě chlap nemá potřebu to ženský dokazovat tím zpusoben,že jí kupuje dárečky,kytičky,erotické prádlo,zve na večeře a říká jí jak moc jí miluje,po pravdě tohle bývá spíš naopak podezřelé,už jsem kolikrát slyšela že když tohle žačne chlap dělat tak je v tom nějaká jiná,nevím nemám zkušenost,ale já mám doma to samé,a vím že mě miluje

In reply to by Zdenda3

Dárečky ani kytičky nevyžaduju už z toho důvodu že na to nejsou peníze.Aby mi každý den připomínal že mě miluje,to by bylo také hloupé.Jen jsem myslela kdyby dával najevo trochu pozornosti.Abych viděla že mu nejsem lhostejná.A ne že se nají a buď si lehne na gauč a čučí na telku dokud neusne.A nebo si jde ven pokecat se sousedama.Jako by si se mnou neměl co říct.

In reply to by Berus

máš doma asi dvojníka mého manžela. A ty jsi asi moje dvojnice :s: Jak píšeš, chtělo by to dát najevo aspoň trochu pozornosti. a nenutit se do toho.

In reply to by kochaa

Vůbec bych se nezlobila kdyby občas prohodil třeba,já jsem tak rád že tě mám.Nebo když je v práci třeba dva dny,tak kdyby přijel a řek třeba že jsem mu chyběla,nebo něco takového.Prostě něco z čeho by ta ženská vycítila že jí má rád.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

vy jste to prozívali 10 let.Ale pisatelka příspěvku zná manžela 5 let a z toho 2 roky jsou manželé.A já to mám časově také tak.Manželé sice nejsme,ale žijeme spolu 2 roky a 3 měsíce.

Tak až na to že nejsme s přítelem manželé a on nechodí s detektorem kovu.Tak jsi popsala přesně mého přítele.Chová se naprosto stejně jako ten tvůj a já nevím co mám dělat aby se změnil.Nehučim do něj,nic mu neříkám.Jen mě to hrozně mrzí a je mi to líto.Také bych ráda přišla na to jak na něj.Snad na to jednou přídeme. :a: :\/:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka