Plavání - bohužel se nemáme čím pochlubit :(

10.09.2010

Ahojky holky, tak jsme dnes byli na poprvé na plavání a jak už jsem psala v nadpise - není se čím pochlubit. Malej byl od rána nějakej protivnej - jak kdyby něco tušil. Když jsme přišli do centra, tak vše ok - vyslíkačka, sprcha, oblíknutí "plaveček" a hurá k bazénu. Tam mi ho paní instruktorka podržela a podala druhé paní instruktorce do bazénu a už to jelo... Malej chytl fakt hysterák!!! Tak mi řekli ať si skočím pro cumlíka. Tak se chvíleme klidnil, ale i tak 15 minut proječel. Nakonec jsme jen pozorovali a zapojeli se až na poslední dvě říkanky... V sauně jak byl rozzvlykanej tak začal natahovat znovu, tak jsem odešla - dala mu mlíčko a v tu ranu byl klid... Tak nevím co mu vadilo - prostředí, teplota vody(31°C), instruktorka nebo jestli má fakt špatněj den a ještě k tomu tohle....:( nevím... Příští lekce se platí ještě samostatně, tak uvidíme... A já se tak těšila!!!!!! Jako instruktorky tam byli hrozně miloučký a říkali, že je to o tom poprvé (ale bojím se toho příště). Navíc jsem měla pocit, že "rušíme" ostatní maminky, kterým závidím jak si to jejich dětičky užívali!!!!! :r:

Ahoj, my jsme začínaly samostatně na vaničce a bylo to v pohodě, Terinka si to vyloženě užívala, nebrečela ani jednou, dokonce jsme už 4. lekci zvládly ponor. Větší plavání nás čeká ve čtvrtek, tak doufám, že to bude podobné a bude všechno v pohodě. Jinak si taky myslím, že jen neměl svůj den. Je to pro ně nové a každé dítko reaguje jinak. Hlavně zůstaň v klidu, aby necítil, že jsi nervozní a určitě to bude dobrý... A kdyby náhodou ne, tak to zkuste za pár týdnů... Přeji hodně zdaru! K.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Lucko, tak nám se v bazénku docela líbilo. Malej nebrečel - jen po potopení jakoby prskal nebo se chystal natahovat, ale přestal. V sauně to bylo taky fajn, potom potopení do studený vody s následným křikem, ale to je jen jak se leknou a hned je ticho. A přesně jak píšeš - byl to docela zmatek, asi poprvý, pak si myslím, že už to vychytáme a bude to OK. Byla jsem ráda, že tam se mnou byla mamka, podržela pohlídala, když bylo třeba. Chlap byl bohužel marodnej. Budu vám držet palce v pátek, aby to bylo fajn - určitě to bude dobrý, myslím, že malá určitě jen neměla svůj den. Mimochodem taky tam byla holčička, která to celý probrečela, ale ono se to asi musí prostě ještě zkusit a pak se uvidí. Papa a dej vědět, jak to bude vypadat v pátek :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky