Holky tak jak se citite?

14.09.2010

:) Ahojky holky tak jak se citite Vy ktere jsme tak podobne jako ja v 10tydnu?Ja furt stejne,divny pocit v ustech,pocit plnosti,a picha me v prsach,aale nezvracim,ale taky by to mohlo uplne vymizet vsechno to neprijemne:( :\\: ani nevim na co mama poradne chut,pribivam na vaze,ale to je asi normalni a jsem nervozni jestli :P je vsechno jak ma byt,a co Vy holky taky mate podobne pocity? :8_/:

Ahoj! Ja jsem dnes 10+1, pachut necitim, ale taky poradne nevim na co mam chut.. Uplne se mi to zmenilo od pocatku, kdy jsem jen tusila, ze bych mohla byt tehu.. Jedla jsem za tri spis nez za dva.. Ted mi porce, kterou bych v pohode snedla dela velky potize a vetsinou to jim na dvakrat protoze proste nemuzu.. Nevolnosti jsem mela cely den!=o( Ale da se to, zkousela jsem i zazvor, nebo zazvorova lizatka a nic nepomahalo, nastesti jsem doma, tak muzu odpocivat. Ted jsem prodelala virozu, coz byla taky pecka v tomhle stavu, takze nevolnosti jsem nepocitovala, az zas dneska, ale je to lepsi, tak snad to bude dobre..=o) Preju az je vse v poradku!!

Ahojky,já jsem v 13 týdnu :) co se týče mě.Tak furt jsem jak na vodě a zvracím,chodím často čůrat.Mám hroznou chut na pikantní a kyselé.Prsa mám někdy pěkně bolavá jak pálí.Doufám, že to přejde a budeme si užívat těhulkování :€O: Měj se hezky piškotek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka