to je počasí

14.09.2010

Čau Sluníčka, to je dnes venku ale počasí! Celé odpoledne prší. Malá je nevyběhaná, tak vymýšlí lumpárny. Chtěla jsem ji vzít do kočárku, ale na tomhle kočáru je klasická slída s dírou a ta naše potvora za to pořád tahala, takže už zbývalo málo, aby měla vodu na klíně - takže má smůlu a budeme sedět doma... :n: Já bych se fakt nejraději odstěhovala do teplých krajin. :€s€: Tohle počasí mě neba... :r: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak tady celej den pěkně slunečno...jela jsem s přítelem na hřibky do lesa,prostě pohoda...Na to že mám dva dny do termínu,tak klid...

Tady bylo ráno krásně slunečno. Odpoledne už to bylo o malinko horší, foukal vítr a bylo trošku chladněji, ale na procházku v pohodě :)

no, tak my totálně promokly. Bára měla mít dneska trénink fotbalu. Jdem z domu, skoro neprší, než jsme dojely dvě zastávky metrem, tak prší víc a než dojdem na hřiště, tak nikde nikdo. A pak dorazil trenér, že se netrénuje. No, tak jdem zpět, že. Já durch, Bára, durch, Dominik durch a ještě čunče, prtotože se mi vyválel na zemi. No, zapomněla jsem pláštěnku na kočár a Dominik chudák celej mokrej klepal zubama. Tak má teplý mlíko a leží nabalenej v posteli, aby se zahřál.

In reply to by DenyPu

No, snad ne, myslím, že to bude dobrý. Ale pěkně mě to štve. Děti chtějí chodit na fotbal a musí trpět i rodiče. Je fakt, že fotbal se hraje za každýho počasí, ale tak kdyby aspoň se dalo někde u toho hřiště schovat,tak by to bylo fajn. No, příště za deště nejdu.

In reply to by Karluša

To ti tedy fakt nezávidím...Já si pro takové případy beru nepromokavou bundu, ale nohavice mám mokré...Teď jsem takhle byla venku s tou malou - a kdyby mě neštvala s tou slídou, tak bych to tak hoďku zvládla - ale víc asi ne...

ahoj, počasí je děs a hrůza. Nám začalo pršet cca před 3 hodinama. Do té doby bylo zataženo a foukal studenej a silnej vítr. S malou jsem byla venku jen po ránu a potom kolem oběda-když jsem vyzvedávali malýho ze školky. Take odpoledne trávíme doma. Děcka to moc nebaví. Jsou zvyklí lítat venku. Ale Ondra má trošku rýmu a malá je taky načatá a tak jsem to nechtěla riskovat. Kdyby byli zdraví, tak ven určitě jdeme. Markétka zase nesnáší pláštěnku. Řve pod ní až se zaliká a potom trvá hodinu než se uklidní, takže jí nepoužíváme. No snad zítra bude trošku lépe. Kamarádka dneska odlétla s rodinou do Tunisu. Před hodinou. Závidim jí. Taky bych hned letěla. Když jsem viděla sbalené kufry tak se mi chtělo až brečet.

In reply to by JaMiOn

Já malé zatím plášťu nekoupila, ale chystám se...ale myslím, že si bude sundávat kapucu...Jinak začala teprve nedávno sama chodit a furt si někde sedá. Chci jí koupit ty pogumované kalhoty - zatím jsem nenašla na bazoši, které by nám vyhovovaly... :)

In reply to by DenyPu

no já jsem myslela pláštěnku na kočár :) . Jinak na běhání venku má ten pogumovanej komplet. Je to super věc. Dám jí holinky a tento komplet a může pršet nebo se může vyválet v louži-už to máme ozkoušeno. Chtěla jsem tyto kalhoty i pro Ondru (4roky) ale všude je maj moc drahý a komlet, který by byl za dobrou cenu by měl akorát a to jsem nechtěla

In reply to by Karluša

máme kousek od baráku, ale když jsem tam minulý týden byla, měli už jen kalhoty a velikost 80. Ale malá má. Takže jsem přišla zase pozdě. Viděla jsem že kalhoty měli za 130myslim. Zítra se tam půjdu mrknout-že bych koupila Ondrovi jen ty kalhoty-to by mu stačilo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka