Ahoj holky:-)

12.03.2008

Ahoj holky,krasne venku sviti slunicko snad to vydrzi....Nik.jsi tady??Vidim te :///:

In reply to by Veerca111

Ahoj,ale bříško máš fakt pěkný.To je jedno z těch nejhezčích co tady vidím.Dnes mi kámoška poslala mailem porod doma,je to fakt síla,to bych nechtěla.

In reply to by Nik.

Rada Te tady vidim.....No nakonec nepujdu...Jeste jsme s milackem rekli,ze pockame.Nechci zase neco uspechat.A koukala jsem na net,ze maji celkem dobre ceny,tak mozna to koupime pres net...no uvidime.A co ty jak je?

In reply to by terinka

Já měla hroznou noc,včera jsem stěhovala ložnici,aby bylo dost místa na postýlku a ta změna mi neudělala dobře,špatně se mi vstávalo na záchod a že jsem se v noci nachodila a pak ta vichřice.No,prostě jsem celá rozlámaná a nic se mi nechce dělat.Po obědě mám sraz babince a nejsem schopna se ani připravit nebo začít uklízet,prostě nic.Malá krásně kope tak to jediné mi dělá dobře,že je tady se mnou a povídáme si. :-) Co vy holky?

In reply to by Nik.

Vichrice jo??Tady nec,ale asi to bude vsude,ach jo.Takze uz mate loznice predelanou a zaskleny balkon?Me mala vcera v brisku asi hrala fotbal....neskutecny ja nemohla jit ani spat.Jinak vubec nevim co dneska budu dealt.Uz me nic nebavi.....uz se vidim na 4D UZ a potom u milacka.

In reply to by terinka

Tak to Ti věřím,už aby jste byly spolu,viď? Ne ne,balkon ještě zasklený není,až tak na konci března,ale musel si to ještě včera přeměřit.Já už se také těším na 4D,ty se máš,že to máš dřív,já jdu 3.4.,ale zase pojedu do té Paříže spokojená a šťastná tak to bude fajn a budeme mít doma už ten pokojíček tak se mám na co těšit,jen teď je takové nudné období.

In reply to by Nik.

Uz je to vazne k nevydrzeni.....a jeste se to ted potahne ty dny to je jak na schval.No tak ti budu potom vypravet jake to bylo na 4D a aspon se budes jeste mit porad na co tesit.A jedete do Parize,tak to mate krasny dny pred sebou.

In reply to by terinka

To jo,ale jak píšeš,teď je prostě období,kdy se to táhne, jen se teď těším na to sobotní překvapení co Lubošek chystá. Prý nemám nic plánovat na celý den,nemám vařit a potřeboval číslo občanského průkazu tak ti nevím co to může být. A jak jsem celá přehormónovaná tak nemám jediný nápad o co jde.

In reply to by terinka

No jo,říkala jsem si,že kdyby šlo o hotel tak mi řekne,že je to přes noc.Ptala jsem se ho jak se mám obléknout a řekl,že jako když jdeme ven na procházku.Tak jsem v koncích a v neděli jde do kanceláře prodat nějaké auto tak jsem v pátrání v koncích.

In reply to by zizalka19

Tý jó, tak to mě nenapadlo,svoji ještě nejsme,ale že bych se oblékla jako na procházku? To asi ne.Ale zaslechla jsem,že by snad měla jet i jeho maminka a kdyby řekl nenápadně mému bráškovi,kterého chci za svědka tak by to šlo. No idea je to moc pěkná :-)

In reply to by terinka

No já jsem také napjatá a čím více se těším tak tím méně to samozřejmě utíká.Minulý týden to šlo jak po drátku a tento týden? To je prostě vždycky tak. Pokoušela jsem se nějakou kličku vyzvědět více,ale je nedobytná pevnost tak nevím.Určitě dám vědět.Jo včera jsme měli jít na ten film Občan Havel,ale nakonec jsem padla jak pytel brambor tak si počkám na DVD domu.

In reply to by zizalka19

Ahoj zizalko,uz jsem se divila kde se toulas....No vcera jsem byla v Chiccu a tam meli slevy na postylky....byla moc pekna a mela vyrezaneho medu,ale nakonec jsem ji nekoupila.Jen povleceni a perinky.A taky uz jsme se rozhodli pro kocarek.Tak jsem mela radost.A co ty?Jak je?

In reply to by zizalka19

Ty se mas.....a mate ho doma ju.Neveris poveram?Ja teda taky ne,ale manzilek s tim vcera zacal blbnout.....No ja vybrala ten emmaljunga.Je to uplne kocarek podle nasich predstav.Velka korbicka a hlavne je i houpaci....uzasnej.Mame radost.

In reply to by zizalka19

Jo jasně,ten jsem tady viděla,je krásný a bude Ti slušet. Já se rozhodla pro Jané 2008 a už se na něj také moc těším,ale ještě ho kupovat nebudeme,počkám až tak do května.Těším se až budu vozit svojí malou berušku.

In reply to by Nik.

Já chtěla taky Jané Nomad ale 2007, oranžovo modrý, 2008 se mi moc nelíbí ta černá konstrukce a tak jsem koupila tenhle...byla to skvělá koupě, jinak jsem taky chtěla čekat až do května...Jakej Jané máš ty vybraný??

In reply to by zizalka19

Já bych chtěla trojkolku Slalom Pro,abych mohla jezdit na bruslích.Hrozně ráda sportuji a tak ze všech co jsem zkoušela mi tento vyhovuje nejvíc. Teď tedy nedělám nic ze sportu,chtěla jsem chodit plavat,ale nedělá mi to dobře na spodek tak nevím co dělat,cvičím doma namíči,ale to asi nestačí,protože mě bolí záda.Byla jsem se zeptat na cvičení pro těhu,ale je to až od 17:30 každé pondělí což je docela dlouho tak nevím.

In reply to by Nik.

To já taky chtěla sportovní na brusle...a těšila jsem se na cvičení v těhu, ale hned od začátku jsem měla problémy, takže nesmím vůůůůbec nic a jen kynu a všechno mě bolí :-( Od 17:30, to zas není tak hrozný...u nás je to od 20:00, to už jsem mrtvá na gauči :-)

In reply to by zizalka19

od 20:00 ? tak to je smrtící čas, to bych také nezvládla. Já měla právě také problémy,ale pořád si říkám,že jsem pořád doma jak pecka akynu a nic nedělám. Jen uklízím,žehlím pořád něco čistím,pak jdu někam ven na kafčo a jinak skoro žádný pohyb a řekla bych,že to záda pocítí.už teď je mám trošku bolavé.Bojím se totiž hrozně moc porodu a myslela jsem,že kdybych cvičila,že to nebude taková bolest.:-(, ale to bude stejně,viď?

In reply to by Nik.

To já nevím, ještě jsem nerodila, ale nějak to zvládnem, nebudem první ani poslední :-) Moje záda už si taky dost často stěžují...ale ještě aspoň tři měsíce vydržet musím...To já ještě k tomu uklízení peču a vařím...aspoň se něco naučím :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky