Křeče v podbřišku

14.09.2010

Ahoj holky, už jsem to psala včera do diskuzního příspěvku, ale ozvala se mi jen jedna dobrá duše... chtěla jsem se zeptat, jestli je normální, abych měla skoro po každém jídle křeče v břiše, je to dost nepříjemný a stává se mi to třeba jak po jogurtu, tak po jablku nebo po těžším obědě :( máte to taky některá? A co proti tomu děláte? Díky moc za příspěvky...

No ja to mam jen nekdy a co mi pomaha je hermankovy caj a prochazka nebo proste prochazim bytem :///: a to pomaha tez,jidlo ti pak pekne sejde dolu a brisni svaly se uvolnej.

In reply to by lucciee

Ahoj, no já zkoušela chodit a bylo to snad ještě horší, teřko se mě dělal krok, ale dnes to byl fakt extrém :€\€: mě vždycky pomůže až čas :€[€: ale třeba mi dnes zabral ten Espumisan :) díky :)

Ahoj,
já to mám také tak. Nevolnosti začaly v 7. týdnu tím, že mě děsně bolel žaludek, že jsem byla ráda, že zvládnu sníst kousek rohlíku. Pak bolesti žaludku ustaly, ale po jídle se taky děsně nafouknu, že se nemůžu ani hnout a píchá mě úplně všude. A nejvíc to mívám odpoledne a večer. A je úplně jedno, co sním, ikdyž to jsou lehká jídla. Chutě mám na kdeco, ale vybírám si jídla lehčí a stravitelnější, nevolno mi je i už tak dost.

já to měla taky, teď už se to zlepšilo. Vždycky po obědě nebo večeři mě nafouklo břicho a auauau :€z€: , dost často mě taky bolelo až nahoře pod žebry :(. Doktor říkal, že se to těhotným stává a dokonce se prý i ozývá žlučník / přestože za normálních okolností s ním žádný problém nemám /. Takže prý to chce lehčí stravu, žádný jogurty, čerstvý chleba a tak. Sice mi to pomohlo, ale já mam radši jídlo ;) , tak jsem udělala kompromis a vždycky si na něčem smlsla a pak holt ležela v posteli a skučela :€m:

In reply to by Lena Pl

Ahojky, děkuji za info! :) tak jsem aspoň klidnější, když vím, že se to v těhu stává :) já taky miluju jídlo, ale zrovna jsem byla v práci, tak jsem skučela tam a ještě pak cestou do obchodu :€z€: no a teď si samozřejmě dělám brambory na půlky v troubě, ale to už můžu skučet doma v postýlce, což je mnohem příjemnější, než na kancelářské židli v práci :///: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky :a: já měla těhu nevolnosti vždy spojené se zvracením a nevolností jako takovou, ale je to možné... a ty jsi taky mívala křeče? To je právě zajímavý, že nejhorší je to třeba po svačině a po obědě, ale třeba po snídani mi vůbec nic není, nechápu... děkuju moc :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:one: :one: :one: za zkoušku nic nedáš...a jestli je to od trávení, tak by ti to i mohlo pomoc...tak hodně štěstí... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka