prosím o pomoc

14.09.2010

Ahojte holky, moc prosím, jaké máte zkušenosti s růstem zoubků, jak to snáší nebo snášeli vaši prcci? Byli protivní po celou dobu, než byl zoubek úplně vyrostlý nebo je nejhorší jen prořezávání? A jak dlouho to asi trvá než zoubek vyroste? Ten náš byl už asi měsíc před tím protivný, ale to co nastalo teď bych pojmenovala jako očistec. Už si s ním nevím rady, furt řve, uklidní se jen když vymyslím nějakou novou zábavu, ale za chvilku, z ničeho nic, jako by mu něco přeplo a začne ječet nanovo. Někdy ho neuklidní vůbec nic, prostě jen ječí a ječí... Jak v noci krásně spával teď sebou pořád šije otáčí se na břicho a je snad co 2 hoďky vzhůru a skoror pořád vzlyká ze spaní. Tohle u nás trvá už víc jak týden. Jsem už z něj strašně vyčerpaná a vystresovaná, manža mi vůbec nepomáhá a ještě tváří jako bych snad za to mohla já... Někdy už mám fakt sto chutí jít skočit z mostu... Nevěděli byste prosím někdo, co by mu mohlo aspoň trošku pomoct? Promiňte ten román. A předem moc děkuji za každou odpověď. Mějte se krásně a ať vám vaši drobečci krásně rostou a dělají vám jen samou radost!

3 týdny před 1. zoubkem se Péta začal víc budit venku. Přes den jsem si většího breku nevšimla, asi proto, že brečí docela často. Víkend před vyklubáním zoubku dost proplakal - nebyl schopný usnout ani v kočárku, snad hodinu proplakal a v noci se budil snad 5x, a to snad14 dní před tím než se proklubal první zub. Týden nato se proklubal i druhý zub a to samé - noční buzení 5x i 6x, ve dne v jednom koutku smích, v druhém pláč. Z dobré nálady najednou řev, náladovost atd. Včrea se proklubal druhý zub a vn oci se vzbudil jen 3x, tak doufám, že to bylo fakt tím.

Mě hodně pomáhá dát malému Panadol baby když už si s ním nevím rady a většinou zabere aje do půl hoďky klid!!ale dávám jen 1ml a nebo 1,5ml!!!!!!ne celé ty 4ml, aby mi pak zabral při teplotě :) !!jo a malej ti to radí taky ,kecá mi tady do toho :) !!tak hodně štěstí!!! jo a mám ještě gelík Kamistad senzitiv a malej ho miluje :) !!tak snad jsem ti trochu pomohla!papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka