zimní fusak - nevím který pořídit :-(

13.09.2010

Nazdárek holky,
tak jdu za vámi s dotazem... ;) rozhodla jsem se mít vše do 30tt pěkně pohromadě a tak nějak jsem se zasekla u zimního fusaku jak do kočárku, tak do vajíčka??
Můžete mi pomoci a popřípadě vložit odkaz, který jste pořídily a jestli máte nějaký univerzální, který jde jak do kočárku tak do vajíčka a nebo jestli pořizujete do každého zvlášť??
:+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*:

Holky ještě mám jeden dotaz! 8) pořizujete polštářek a peřinku do kočárku?? já právě vůbec nevím, jestli teda na zimu stačí jen ten fusak a navrch jen přehodit nějakou deku? nebo co vše je potřeba v zimě do kočárku?? ://:

In reply to by Lilie

do kočárku budu mít jen fusak a fleecovou deku. Jinak "trápení" s fusaky jsem tu řešila asi před dvěma týdny a nakonec jsem to "vyřešila" tak, že budeme mít dva. K autosedačce jsme totiž výhodně pořídili origo fusak, který se mi moc líbil (dá se celý otevřít, když se v autě zatopí). Do kočárku bohužel ještě nemám, k našemu kočárku (Quinny Buzz) neměli skladem, když jsme ho kupovali. A teď jen řeším, jestli nepořídit nějaký neoriginální, protože jsme vzali černou korbu a a asi bych chtěla něco barevného, protože by té černé bylo už i na mě moc. Takže asi tak...

In reply to by Kaculinka

jj už jsem se dneska koukala na ten fusak emitex a jdu do něj ;) jen ho objednám po netu,tady u nás jsem sehnala nejlevnější za 1400 8) na kočárek jsem ti koukala a musím ti ho pochválit :€p€: na to, že se mi tříkolka moc nelíbí, tak tento je hezký a ty už ho máš nechaný doma? a určitě v něm bude hezčí barevný fusak :)

In reply to by Lilie

Pod hlavou by snad miminka neměli nic mít... Já osobně dám do kočárku pod malou deku a pak fusak a takovej ten vrchní "nánožník" co patří ke kočárku, nebo jak se tomu bazmeku říká v hlubokým kočárku :-)

Holky ještě mám jeden dotaz! 8) pořizujete polštářek a peřinku do kočárku?? já právě vůbec nevím, jestli teda na zimu stačí jen ten fusak a navrch jen přehodit nějakou deku? nebo co vše je potřeba v zimě do kočárku?? ://:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja se pridavam, ja mam presne tenhle fusak uz doma, je fakt krasny, vypada, ze bude i teploucky a i zkusenosti ostatnich maminek jsou z doslechu hodne dobre. Zatim jsem na nej neslysela nic spatneho, tak snad budu spokojena i ja ;) A vyber barvicek je opravdu hodne pestry

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Postýlku jsem taky řešila,ale nakonec jsme vybrali tuhle http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1725560 Já většinu věcí vyberu na netu,pak jdu někam do obchodu kde to prozkoumám na živo a pak objednám na netu,že to vychází levněji ;) :) A matraci máme kokos s molitanem. Ptali jsme se i ve spánkovým studiu a byla nám doporučena. Já mám te´d teda spíš trauma z vaničky. Že mi všechny přijdou strašně úzký nebo malý...ale dneska jsme asi objevili potencionální adeptku :s: Taky bych zajela do polska,ale z jihlavy to mám trošku z ruky :///:

In reply to by Romulinka

Romi na tuhle postýlku jsem taky koukal, ale já chci se stahovacím bokem..ale tahle je opravdu moc hezká, hned bych brala celý pokojíček :s: matraci budu mít taky stejnou :metal: polsko mám právě kousek, tak za podívání nic nedám..ale některé holky si nákupy tam chválí, tak uvidíme co tam pořídíme a jinak zbytek už objednám vše po netu...ale doufám, že tam pořídím aspoň postýlku teda ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, my nakonec vzali k Buzzovi černou korbu s bílým lemem (ale fakt jen decentním) a moje mamka se dívala dost zaraženě a v duchu si asi říkala něco o rakvičkách na kolečkách :s: ale pak jsem jí přesvědčila, že tam hodíme barevnou deku, hračky, a HLAVNĚ to krásné načančané miminko a bude to stylová pecka :€Ss€: přiznám, že jsme původně chtěli červenou korbu (čekáme holčičku), ale černá byla hned na druhém místě a čekat kluka, tak o ní vůbec neváhám (modrou nemám ráda). Černá je dobrá! :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka