Prosím o radu

14.09.2010

Ahojte holky,
tak jssme poprvé nastydlí. Prcek má rýmu a kašel, tak mi doktorka dala nějké kapky s antibiotiky do nosu a dávám mu na kašel Mucosolvan, ale chtěla bych se zeptat, zatím má teplotu 37,4 , to už jsem odečetla 0,5, při jaké teplotě mu mám nasadit čípek Paralen?????
Děkuju moc holky....kdyby se mu na noc náhodou zvedla, tak nechce čekat do rána a jet zase k doktorce. Ona mi teda říkala, při horečce nasadit čípky Paralen a k tomu Nurofen, ale nějak jsem přeslechla teplotu při který to mám nasadit.
Ještě jednou děkuji za rady.....

Ahojky. Snad už je malinkýmu dobře. Čípky se nasazují od 38 stupňů výše. Nám Panadol nezabral ani omylem, dala jsem mu ho a malýmu se přesto vyšplhala teplota na 40! Pomohl až čípek. Přeju aby byl bez teplotek a abys mu nemusela dávat nic :a:

Jojo taky se přidávám k Panadol sirupku!!! je fakt hodně dobrý a čípek ti spíš dřív vytlačí ven, než zabere :( !!tak ať jste brzo zdraví!!papa

Ahojky, tak horečka je nad 38 stupňů po odečtu....u nás teda čípek moc nefunguje, spíš Panadol sirupek :a: pa a ať jste brzy zdravoučcí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka