tak jsem pěkně nachcíplá :-(

14.09.2010

ahojky všem kuličkám :a:
tak jsem od té naší cácory chytila slušnou rýmu . Už takhle se mi blbě dejchalo a teď mám pocit ,že jedu na kyslíkový dluh .Takže dnešek hodlám strávit celý pod pěřinou s hrnkem . Jestli mě to položí tak se ale vážně naseru , tenhle týden jsem si měla jít domluvit termín porodu a jestli budu mít frňák jako jakohodu ,tak na to můžu zapomenout . A to už jsem se pomalu modlila ,že budu mít datum a tak nějak vědět co a jak .no třeba to do čtvrtka vysmrkám a vyležím . Ještě že sebou malej pěkně mele , to je člověk hned klidnější . A službu v kuchyni přebral manžel , jsem zvědavá co vykouzlí ,Leonka obědvá doma tak to v nejhorším vypadá na chleba s máslem . no jejich žvanec na moji hlavu . Ale oni si poradí ,musí trénovat až budem v porodce :s: tak já si jdu udělat pelech ,miláček mi zrovna nese čajík . Holky pořádně oblíkat a vyhýbat se lidem , ať taky nenastydnete nebo si neadoptujete bacila :a:

Ano můj manžel to zvládl dokonale . Rozhodl ,že udělá zapečené brambory se smatanou . co by na tom mohl po... vůbec nic ,ale vytáhl římský hrnec :jawdrop: no je po něm a k obědu objednával pizzu . Dneska mě utvrdil ,že služba v kuchyni bude nutnost ,nějak z toho vypadnul .
Jinak tady docela šlušně prší ,takže to na náladě taky nepřidá . Bych se na to fakt vykašlala . Jsem zvědavá jestli se to počasí ještě probere . Lehá na mě nějaká depka z toho mokra .
tak pohlaďte :€O:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já ti nevím s tím zázvorem ,já mám zakázaný všechno co by mohlo porod spustit , pořád mě děsí rupnutím dělohy . Takže si dávám bacha ,ale kdybych dala trošek to by snad nic neudělalo . Jinak do sebe leju čaj s medem a citronem , tak snad se to sbalí a odtáhne .Nos mám jak po těžkým nárazu do zdi :€\€: a stejně tak i bolí jak už je sedřenej ,ale teplota žádná tak si říkám dobrý

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky