Nachlazení

13.09.2010

Holky poraďte - vypadá to, že náš malý chytil rýmu (chlap byl KO tři dny, já to mám rýmu a bolení v krku od včera) - tu rýmu nemá nějak velkou, dvakrát jsme teda odsáli vysavačem, ale bylo toho jenom trochu. Kápla jsem mu do nosu nasivin, aby se mu líp dýchalo. A má docela červený oči a furt si je mudlá. Může to být od rýmy? A taky se docela vydatně pokadil, nadvakrát. Taky kašlal, ale to spíš v noci, teď přes den ne. Tak jsme asi nachlazený. Co myslíte ty oči? Díky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jak jsem psala zrovna Nikkys, nevím, co je nejlepší, je toho tolik - jsem jak nepopsaný list, co používat... Díky za tip, Leni. Že je to přírodní, to je fajn... Začal podzim, tak to na nás na všechny asi dolehlo, i když já teda nejsem zrovna ten typ, co by byl hnedka na hromádce, ale člověk nikdy neví, co s ním to těhotenství udělá ;) Měj se krásně.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak jo, dám. Nebo Ty, když budeš plánovat dřív ;) Dala jsem si rodičák na dva roky, kvůli penězům samozřejmě, i tak budeme mít co dělat utáhnout hypotéku, doufaje, že nám ten rodičák výrazně nezmění, člověk nikdy neví. (A to je momentálně chlap nezaměstnanej, takže když přijde slabá chvilka, jsem faktna nervy a bulím kudy chodím.) Navíc je mi už 33, takže není na co čekat. Takže myslím, že nejdýl v roce malýho můžeme začít a doufat, že se to povede tak jako s Kubíkem (do 3 měsíců byl vyroben :s: ) ahojda Leni :a:

In reply to by Majae

Dluhy jsou hrůza. Taky mě to deprymuje. Ale bez dluhů snad člověk vůbec nemůže žít ve svém, pokud nezdědí nějaký super byt, který nepotřebuje žádné opravy. Já mám taky rodičák na 2 roky. Ty 4000 jsou sakra znát. Taky dám vědět kdyby něco ;) papa

In reply to by Lenka.K

Teda holky jak to tak ctu tak je to vsade stejne my prave take zamoreny hypotekou ted byt prodavame a jdem do podnajmu ty hypoteky jsou tak nevyhedne ty uroky atd silene uz nikdy vic!!Chcem casem baracek jenze to by musel manzel jet na misy a kdovi zda by se nam v poradku vratil :00: je to zacarovany kruh tenhle stat opravdu sileny :a:

In reply to by Nikkys

No, my jsme právě domeček postavili - svépomocí, trvalo to tři a půl roku, celá rodina se na tom sedřela, šetřili jsme, kde se dalo, každá korunka do toho padla, rodiče vypomohli (tím, že něco splácí za nás nebo nám dali lišku - jinak ani jedni nejsou žádní boháči, jako že někteří mají rodiče co dají třeba mega) a přesto to stálo dobře přes dvě mega, není dodělaná fasáda, chybí ploty, upravený pozemek, příjezdovka, terasa - minimálně stopadesát ještě do toho padne - a to splácíme "jen" 2300 lišku a 4800 hypotéku. Jenže když k tomu přičtu všechny ostatní povinný výdaje - pojištění naše, dům, auto, inkaso - elektřina, plyn, voda, TV atd., jsme na částce kolem 15 tisíc. A jak už jsem psala - momentálně chlap nezaměstnanej (a sehnat práci, kde by měl 15 čistýho, což potřebujeme, je docela těžký, týýý jo - by mě fakt zajímalo, kdo bere v tomhle státě průměrný plat - někdy mi přijde, že takový lidi tady prostě nejsou a průměr dělají liid, co mají příjem kolem sto tisíc - jak říká můj taťka - Ty máš 2 prasata, já žádný - průměrně máme ale každý jedno) a já na mateřský max., co můžu mít a ani nevím, co s tím udělají příští rok... a s tím, že ve dvou letech dítěte budu muset už mít další nebo musím dát malýho do školky, kde prostě od dvou let neberou! Ještě že mám mamku, to je fakt záchrana. A že rodiče jsou blízko a tak jezdíme o víkendech na obědy a škudlíme a škudlíme. Já už si nekoupila něco pořádnýho na sebe ani nepamatuju. Nakupujeme už jen v akcích. Já bych tolik chtěla nepřemýšlet o penězích a jen v klidu nakoupit, co se mi líbí - a to fakt nejsem rozhazovačný typ. Ale je to všechno volba - nemuseli jsme stavět... tak si nechci stěžovat... i když jsem z toho někdy fakt úplně v pr..li... Jsem se nějak rozepsala. Nikkys, Lení, mějte se krásně.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Nikkys, vítám každou radu, zkušenosti nula :( Ono je tolik možností, co mu dát, tak nevím, co vybrat. Ale to přírodní by bylo určo nejlepší. Pozdravuj krásného Samíka a zase někdy hoď fotky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka