tak terý? :)

14.09.2010
Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky mě se líbí ten první ale asi ten zelený nebo modrý ten červený je taky krásný a kdybych měla holčičku brala bych ten červený.

Vzhledově jsou krásný,ale já bych nebrala ani jeden kvůli těm kolečkům. Jedině pořádný kola-zvládneš obrubník,chodník,lesní cestu,kamínkovou cestu....s tímhle se sekneš v každý větší prasklině na betonovým chodníku :a:

Ahoj my máme Baby desing sprint je to skoro to samé jak ten walker.jsme s ním spokojený i malému se v něm líbí

líbí ten s tím pultíkem, takový jsem ještě neviděla :-) akorát teda nevím, kam s ním chceš jezdit, my jezdíme furt do přírody a na zahradu a ty kolečka mi přijdou takový jako ne moc stabilní, no ale já mám velký dělo, takže mnou se nedá řídit (taky se s ním nevejdu u kámošky do výtahu - to mám radost teda...)

tak hezké jsou oba dva, teď už asi záleží jak se ti s ním bude jezdit, asi bych si to šla někam vyzkoušet i s malým, jestli se dobře skládá, jak je velký vevnitř, jestli se do něj vejde i větší dítě, poloha v leže, kvalita čalounění, jestli se dá potah sundat a vyprat. Typově jsou to stejné kočárky, ten první má víc polohovatelné záda, jdi si je vyzkoušet a vyber podle toho jak ti " bude sedět v ruce ". Určitě si vybereš dobře :a:

já jsem pro druhý...neumím si představit kočárek aby karolínka neměla pultík před sebou... nasypu ji tam sušenky a dám pitíčko a je klid...mněla jsem i bez ale to jsem je držela v ruce a jenom podávala jednou vodu a pak zas jabko nebo piškot a furt dokola :00: :a:

In reply to by Karolinka 2.11

no mě zase přijde praktičtější dítěti sušenky a pití podávat. Sušenky mám v tašce na kočárek a pití taky. Nevim jestli to teda dělají jen moje dětičky, ale jakmile jsem malýmu nebo nyní malé dala větší množství sušenek a nebo pití do kočárku, tak hned všechno letělo na zem. Něco zdlábli, ale ostatní sušenky vyhodili. To samé s pytím... :s:

ahoj, mě je sympatičtější ten první. Líbí se mi že je u něj klasické madlo a ne pultík. Také mi připadá že ten první má větší kolečka. Takže asi ten první teda :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka