Dnešní KO a kterou porodnici v Brně?

13.09.2010

Ahoj těhulky, dnešní KO OK, akorát ta váha... Sice jsem nabrala od začátku jen 5kg, ale začínala jsem na 85, takže zaplaťpánbu, že to není víc :00:. No, pravda, nadváhu mám odjakživa, bohužel v kombinaci s robustní kostrou a na ženskou dost mohutnými svaly. Ale co mě dostalo, bylo, že Dr. pronesla něco o redukční dietě :? . Vyznělo to, že jako hned, ne třeba až po porodu. Přitom na UZ je všechno v poho vidět a nemám žádné potíže. Já teda nevím, ale jiné učené hlavy to v těhu spíš zakazují :? . Snad měla nějaký výpadek, každopádně na to radši rychle zapomenu, jsem prostě kus ženské, no (a ona je taková spíš křehule :///:).
A na závěr bych se chtěla zeptat, jaké zkušenosti máte s porodnicemi v Brně? U mě je zatím bilance následující: Obilní trh - nejvyšší % hrůzostrašných historek. Milosrdní bratři - porod super, oddělení šestinedělí děs běs. Nejlíp vychází asi Bohunice - chladnější přístup, ale profesionalita. Tak co vybrat? Díky za případné odpovědi, mějte se krásně!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, na redukční diety se vykašli, pokud nemáš problémy zdravotní a jsi sama se sebou spokojená, tak bych to neřešila a těch pár kileček navíc v těhotenství, shodíš po porodu. Já mám zase opačný problém (zatím), že hubnu a nepřibírám, ale jsem teprve ve 12tt, tak snad se to poddá.
K té porodnici, mě spousty kámošek a známých doporučuje Bohunice, hlavně kvůli vybavenosti moderní a přístupu lékařů atd. Bydlíme v Ivančicích a máme tu taky porodku, ale... Mno taky s manželem přemýšlíme, jestli Bohunice nebo Ivančice. Pokud chceš Brno, tak bych jela do Bohunic (ale tak jako tak bych si asi zaplatila nadstandart - prý je to lepší, ale vlastní zkušenost zatím nemám).

Já rodila v březnu u Milosrdných a super porodní i poporodní péče ,líbilon se mi že je to tam takový malý rodinný.

Ahojky, rodila jsem v roce 2008 v Bohunicích, byla jsem tam celkově spokojená a můžu doporučit - sestry a lékaři příjemní, prostředí hezké, po rekonstrukci, přístup personálu většinou velmi profesionální. Nejvyšší počet hrůzostrašných historek jsem naopak slyšela o Milosrdných. Z doktorky si nic nedělej a rozhodně v těhotenství a ani při kojení nehubni, je to hloupost, která se může odrazit na tvém zdraví nebo na zdraví miminka a každý rozumný doktor to nedoporučuje. 85 kg přece není až tak moc, znám lidi, co mají 150 kg a hlavu si s tím nelámou.

Ahoj Arte, já jsem na Obilňáku rodila a co se týká porodu tak si nemůži stěžovat. Měli jsme komplikace, ale přístup super ( PA akční jako blázen, doktoři chodili na kontrolu každou chvilku, až mě z nich šla hlava kolem dokola a u porodu jsem měla dva vysmáté mudr . Následná péče na pooperačním ( konec byl akutní císař ), taky nemám výhrady. Ale pak po přeložení, ach ouvej...sestry nezájem, jak dětské tak ženské...potkat je bylo umění. A vizita byla tak minutu ode dveří, by mně zajímalo jak nás vyšetřovali od těch dveří...asi telepaticky :) Ale určitě má někdo lepší zkušenost :) Asi jsem se nestrefila, syn se narodil v pátek v 19 :50 :) Hezký večer :)

Já jsem rodila v Bohunicích v roce2007 a 2009 a byla jsem maximálně spokojená,ted je to tam moc hezké po rekostrukci.No a na porodním sále jsem vždy měla super personál.To že se třeba někdo špatně vyspí,to je všude.Takže za mě Bohunice!!!!!!

Ja s Tebou moc souhlasit nemuzu. Rodila jsem na Obilnaku a pred tim tam asi 7 let dochazela a nemuzu si na nic stezovat. Jak na porodnim,tak i na sestinedeli byli super jak doktori tak sestricky. Za to z Bohunic nemam zrovna nejlepsi vzpominky co se tyce doktoru! Co clovek to nazor...

Ahojky, ja rodila letos v dubnu v Bohunicich a byla sem jaktak spokojena. Zenske sestry byly chladne, dost casto odmerene, ale ja mela stesti na supr detske sestry a to bylo pro mne dulezite. Maleho mi donesla sestra hendka po porodu, teda az kdyz me premistily z porodniho salu, vsechno mi vysvetlila i z kojenim mi pomohla.
Jinak porodni sal, je super.... maximalni spokojenost!!!! :one: . To sestinedeli se da prezit, stejne vic budes potrebovat detske sestry.Tak se drz.Katka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka