AHOJ BŘEZNÁTKA

14.09.2010

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli už jste přemýšleli na jménech pro své miminko :€s€: .U nás vede Honzík nebo Terezka :s: A co vy?Měj te se krásně a opatrujte se těhulinky :) piškotek

Ahoj,u nás je jasno holčička Anežka,kluk Vašíček......doma máme Agátku,chtěli jsme jména od A a to se nám líbí jen ta Anežka no a kluk měl být Adam,ale Vašek vede...takže asi tak

Ahojky holky...téééda vy jste všechny dobré, že máte vybraná krásná jména a asi úplně v pohodě. U nás jsou hrozný boje, já jsem lev a přítel býk a každej si chcem prosadit to svoje ;) , příteli se líbí ty úplně klasický jména a mě zase ty, které se používají málo nebo ještě líp prosazuje svoje jméno, ach ty chlapi...Patrik jenže to já znám, s mamkou se jmenujeme stejně a to je furt malá nebo velká? nebo stará nebo mladá? když se lidi ptaj na jednu z nás. Kdyby bylo po mým, tak bych vybírala mezi Emičkou, Julinkou, Sárou, Violkou, Viktorkou a Sofinkou a na kluka mám dvě nejhezčí a to Oliver a Samuel, mno ale vypadá to nakonec na Oliveru a Emu :h: :h: :h:

Ahojki :a: tak my už to máme jisté čekáme klučíka Rostíka :°~°: a kdyby náhodou pindík nebyl tak Emička :°*°:

Ahoj těhule, tak mi máme s manželem vybraná jména už dlouho, holčička Emily a kluk Jenda. Obě jména mají hodně možností a hezkých zdrobnělin, tak snad s nim bude mimi spokojené. Jo a miminku říkáme mimi je to neutrální a budeme s tím muset vystačit až do porodu, pač se chceme nechat překvapit. Tak pa.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky tak já čekám své 4 děcko.Mám doma 18letou Zuzku,16letýho Marka,12letýho Jindru a 11letou adoptovanou Katku.Tak že to bude v pořadí 5 :cc): A musím říct že všechny jsou plánované :s: Mějte se těhulky krásně piškotek :€s€: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jééé Kajulo tak to jsi me ted dostala:) treti:) budes mít pekne schudky doma:))) k tem dvema jmenum by se siklo i Štěpán:) Já taky cekam :) ale zatim druhe (a snad posledni:)))) jeste jsem u Dr nebyla. chystam se pristi tyden. tak uvidime:) termin asi kveten 10, Filip je kveten 08 takze to vyslo luxusne:) a jmena Marketa od minule a kluk porad nevime možná Vilém (Vilík a Filík:)) možná Radek......

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to máme stejný termín podle měsíčků :) já mám kluky březen,duben,tak uvidíme kdy se to naše třetí zlatíčko :||): koukám jak máš krásný klučiny :c: taky jsi tak zvědavá,jestli se Vám podařila holčička? :s: samozřejmě,že si říkám hlavně to zdravíčko,ale přeci jenom si říkám,že by bylo fajn kdyby jsme měli :girl: taky mi je jinak než při klukách,ale jak píšeš třeba je to tím opotřebováním :s:

In reply to by Peetinka

no jasně, jsem zvědavka zvědavá :///: Strašně bych si přála :girl: , ale nevim nevim....i zdravýho :cc): beru všema deseti, už se na to mrňavoučký voňavoučký miminko strašně těším. Akorát že jsem po klukach vesměs všechno prodala, kočár taky, takže teď to budu shánět na novo :00:

In reply to by Kajula

jééé tak na to se těším taky na to miminkovský voňavoučko :c: já už nemám po klukách vůbec nic.Ale alespoň se vyřádím,když jsem čekala kluky byla jiná doba :s: jaký jsi měla kočárek na klučíky?mě se strašně líbí maxi cosi dreami...no času dost :)

In reply to by Peetinka

šmankote! my jsme měli na kluky takovej šílenej tank! :€): Vůbec nechápu, jak se nám tehdy takovej :/;x: líbil! Teď už se těšim, až budu vybírat "novej" Strašně se mi líbí Dema basic, takovejhle jednoduchej by se mi teď líbil. Těšim se, až budu moct vybrat tu nebo tu barvičku :qu: Teda novej pořizovat nebudeme, to mi neprojde, ale pro mě novej bude!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to máme stejný termín podle měsíčků :) já mám kluky březen,duben,tak uvidíme kdy se to naše třetí zlatíčko :||):koukám jak máš krásný klučiny :c: taky jsi tak zvědavá,jestli se Vám podařila holčička? :s: samozřejmě,že si říkám hlavně to zdravíčko,ale přeci jenom si říkám,že by bylo fajn kdyby jsme měli :girl: taky mi je jinak než při klukách,ale jak píšeš třeba je to tím opotřebováním :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,
hlásíme že jsme ve 14-týdnu, máme se skvěle. První screening dopadl skvěle a jména už taky máme.
Holčička bude Michaelka a chlapeček Matyášek.
Pápá a pohlaďte :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky