Pomoc moje milovane dite vyliza z postylky

14.09.2010

Ahojky holky,potrebuju radu zkusenejsich maminek,Stelinka mela ted 17 mesicu,vzdy vecer chodila spat mezi 20h a nejpozdeji 21h,bez problemu dali jsme ji spinkat,usla a spala,rano vstavala mezi 7-8hod,vypila mlicko a jeste se chvili jen tak valela,opet sla spinkat mezi 10.30h a 11.30h spinka uz tak pul roku a vzdy bez problemu,spinkavala i dve a pul hodky,mela jsem odzkouseny,ze kdyz jsem ji dala az kolem 14-15hod vecer se ji spat nechtelo.Ale k veci,ma uz asi 4 dny rymu,ale bez teplot,obcas zakasle,ale opravdu nic hroznyho bezny nachlazeni a od te doby co ma rymu dela neskutecny alotria se spanim :$$: ,dame ji spinkat,at je to dopoledne,nebo vecer rve,buli,snazi se vylezat z postylky,ale sileny.Vcera usla vysilenim ve 14hod od rana a musela jsem ji budit v 16.15h samo ze jeste ve 23.30h kdy my oba s pritelem chteli uz ulehnou litala po byte jak tajfun,plna elanu,nechapu absolutne nic,vzdy to bylo mimi ktere ukazkove usinalo s tim,ze udelala papa,haji poslala pusu a behem chvile usla s misankem v naruci,ale jeste jedna vec,vcera kdyz jsme ji dali do postylky vecer a zkouseli to asi po 20-te ve 22h,natahla se a vylezla z postylky,pritel volal ja priletela ona se normalne vyhupla z postylky :€\€: ,zachytili jsme ji a dumali co s tim,rozlozili jsme cestovni postylku s tim,ze z ni ji to vylezt nepujde,dali ji do loznice a z ni ji to vylizt neslo,ale co se stalo dneska ze http://www.youtube.com/watch?v=EmqEsm8OeE4 ,tak jsem ji rozepla z boku a ona po kazdy vylezla a prisla za mnou,proste normalni amok na postylku kdyz reknu jdeme haji,uz buli a rve nenenenene :€z€: .Nevim co s ni,vzdy kdyz spinkala jsem varila,sla si umejt hlavu a takovy veci,ted mam nervy v kyblu,sedim v obyvaku a mam starch se jit umyt,ze se vzbudi a napadne ji vylezt nahoru,ikdyz ma postylku otevrenou :§) A preci u ni memuzu sedet celou dobu co bude spat???? :$$: Nikdy s nami nespala v posteli,neni zvykla,takze tam usinat nechce,zkouseli jsme zpivat,hladit,sedet u ni,ne rev dokud neodpadne.Ted treba usla u krtka v obyvaku tak jsem ji prenesla.Jee to je roman,kdo docetl az tady diky a moc hlavne diky za jakoukoli reakci :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
mně malá začala z postýlky vylézat v 15 měsících. Byla zvyklá, že jsem s ní do té doby usínala. Pak jsem řekla dost a chtěla jsem, aby chodila spinkat sama. Jenže když mi vylézala z postele, tak jsem se bála, aby si při pádu něco nezlomila. Nakonec jsme koupili velkou postel a tam jsem jí naučila spát samotnou. Z postýlky nevylézá a je celkem klid. Než nám postel přišla, tak malá usínala v naší posteli a já jí pak dala do její postýlky. Jsem za to ráda, sama si odejde spinkat a když se vzbudí, tak si sama vyleze.
Asi to bude pár dní trvat, ale zkus jí stanovit pevný řád, uvidíš, že si sama zvykne a pak zase bude usínat v pohodě.

ahoj, já si myslim že to neni rýmou ale prostě se jí posunula doba spánku. Docela mě překvapilo že v 17měsících po probuzení v 7-8hodin chodila mezi 10-11:30 znovu spát. Markétka se budí mezi 5-6 a v poledne usíná mezi 11:30 až 12:30. Spí také 2-2,5hodinky. Večer chodí spát kolem 19:30. Takže já bych jí dala spát kolem té 12:30 a myslim si že bude daleko víc unavená a lépe usne. Po spaní to chce jí pořádně utahat aby potom usínala i večer v pohodě. Musíš si uvědomit že už je starší a bude mít daleko větší výdrž. Takže denní aktivitu budeš muset přizpůsobyt jejímu temperamentu. To že vylézá z postýlky přes špricny je blbí. Mě toto dělal Ondra. Vyřešila jsem to tak, že dostal párkrát na zadek a přešlo ho to. Věděl že to nesmí dělat, že je to špatné a že může mít velké bebí. Nakonec pochopil že je lepší prolézat mezerou (2 špricny jsem odstranila). Pokud máš opravdu velkej strach, tak dej pod postel peřinu, když jí přeleze tak nespadne na tvrdý

In reply to by JaMiOn

Tady nejde o me,prizpusobim se ji jak chce,jen zrovna vcera usla ve 14hod a a musela jsem ji budit v 16.15 a sla spat vecer ve 23.30h a to usla unavou z place,tohle preci nechci :€\€: No nevim asi mas pravdu asi se ji rezim zmenil to pal siska,ale to usinani s revem a ten strach,ze vypadne,priny tam mam dve u postylky,ale stejne jsem nervozni jako :pig: ,ze spadne spatne a zlomi si treba ruku :-g( A vysvetleni u 17 mesicni holcicky je jeste k nicemu.Kazdopadne diky za odpoved.

In reply to by Rendulik

proč by bylo vysvětlení k ničemu? mám 15měsíční holčičku a spoustu věcí moc dobře chápe. U syna jsem přelézání postýlky řešila dřív jak v 17měsících. Když jsem mu párkrát dala přes prdýlku a rázně řekla ne, bebí tak to pochopil. Sice plakal, ale lepší mu dát párkrát přes prdýlku a být rázná než aby si ublížil.

Mne to syn delal taky, ze vylizal, tak jsem mu odmontovala jednu stranu z te drevene postylky, takze mohl slizt sam. Kdyz mel spat a vylizal, servala jsem a poslala zpatky do postylky.

In reply to by Principessa

To jsme taky uvazovali,jenze ona by ve spani vypadla na zem,strasne divoce spi a kdyz to primacknu tu oddelanou stranu k nasi posteli,vcera jsme to tak zkouseli,vyjde z postylky,stoji na letisti a jde do prazdna,jako na zem,takze spadne taky,nema naprosto zadny pud sebezachovy,vyleze na sedacku v obyvaku a na hrane zacne skakat,kdyby ji ujela noha leti na skleneny stul.

In reply to by Rendulik

Jo to znam, nejdriv jsem taky syna nalezala ruzne uprostred pokoje, jak spi na kachlickach :D :D :D Koupila jsem potom takovou zabranu, ktera se namontuje pod matraci a z postele ti pak nespadne. Mam ji tedka namontovanou normalne na jednoluzkovce, ve ktere spi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka