zimní kombinézka poradíte velikost?

14.09.2010

ahoj holky, už delší dobu pokukuju po netu na kombinézky pro našeho mrnouska, co se za necelý měsíc má narodit. Nehcce se mi to moc kupovat v obchodě, kde jsou za 600 Kc a víc, nevíte kde koupit levněji třeba novou kolem 300Kč? Sleduju také aukro, už jsem mělla pár vyhlídlých, ale nakonec zaváhám na velikosti. Mimčo čekáme začátkem října, mám nachystanou fleesovou kombinézku podzimní, tak nevím jakou koupit na zimu, 62 se mi zdá docela malá, že mu třeba už na Vánoce nebude, ale 68 je zase moc velká ne? Zase si myslím, že to může být trošku větší, ale nechci aby náš bobek vypadal jak strašidlo. Nebo ještě počkat? Říkám si, že třeba pak budou i slevy, možná. Děkuju za rady, asi blbý dotaz, ale fakt to těď nějak nedokážu odhadnout ....

Kliknutím vložíte smajlíky:

děkuju moc všem, asi ještě počkám, Dr. sice předpokládá, že porodní váha bude kolem 3 kg, takže žádný obřík, ale fakt se uvidí jak bude přibývat

asi bych pockala, az se mimi narodi, ta podzimni by ti mela zatim stacit a az bude male na svete, uvidis. my treba po tydnu uz museli davat 62, mala mela porodni vahu 4kg, tak 56 vel. jsme moc neuzili a cca po mesici a pul uz mela 68.
______________________
www.weru-n.mypage.cz

mám říjnovou holčičku 2009. Měla jsem na ni 68 kombinézku a veř mi, že v těch mrazech, co byly (bylílme v Jiz. horách) jsem byla ráda. Měla jsem ještě jeden sametový overálek a ten jsem jí oblékala ještě pod to (mrazy kolem -8) nebyly výjimkou. Malá se narodila s 48 cm a 3,5 kg. Takže kolem ledna až února ta velikost 68 je akorát. Když bude větší nevadí, stejně máš určitě zimní fusak to kočárku, tak to nebude vidět. Já ti tedy doporučím 68, velikost 62 bude fakt malá.

já teda mám kombinezu z léta, koupila jsem v CAA za 400. Ale velikost je ošemetná, s tím bych asi počkala, až se mimčo narodí. Moje děti měly do dvou a půl měsíců velikost 56, pak jsme přecházeli na62, moje neteř třeba 56 snad vůbec neunosila. Ono je to fakt těžký odhadnout.

my máme prosincového kluka a kupovala jsem kombinézu 62 a byla mu větší i když pod ní měl 4 vrstvy. Při anrození měl 52cm a ta 62 mu vydržela až do jara úplně v pohodě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka