Dnešní poradna

14.09.2010

Ahojky :) všechny vás moc zdravíme. Tak dnes máme za sebou poradnu v 37tt, tlak a všechno ostatní je ok. Minule mě dělali stěry a taky je vše dobré. CS 9 :n: to už mě zase tak nepotěšilo, protože nemám chuť rodit o tři týdny dříve. No už týden se snažím zbrzdit a moc se nepřepínat, ale asi ještě málo. Tak od dnešního dne znovu volím válecí polohu.
Jinak příští týden již deme do porodnice a uvidíme zda nám dají termín porodu. Malá je stále hlavičkou nahoře, tak se pomalu, ale jistě začínám smiřovat s císařem.
Včera jsme měli předporodní kurz a neměl chybu. Tentokrát se to zamlouvalo i manželovi. Bylo tam hodně prakt. rad k porodu, ukázka jak mě pá pomáhát ....pořád malinko doufám, že to využijeme...Přece ta malá nechce zahodit moje hodiny cvičení a kurzů :one:
Trochu se bojím zda se po případném císaři rozkojím. Prý to bývá problém a já bych si moc přála kojit. Byl tam včera jeden tatínek,,tak kolem čtyřiceti let, čekají první miminko a byl hodně sečtělý :€[€: (až moc). No a zpustil, že císař pro mě bude náročný a muže zničit celkově muj cit k miminku,miminko mi hned nedají a i já, že ho nebudu mít tolik ráda....no prostě idiot. S manželem jsme na něj koukali jak vyvoraný.Měl štěstí, že jsme neměli chuť se sním přít :metal: Je mi jasné, že to nebude takové jako po normálním porodu,...přece jen ty hormony se nezačnou přirozeně vyplavovat, ale i tak si nemyslím, že bych tu malou měla méně ráda. Už teď je pro mě na prvním místě a vím, že i když to bude složitější všechno zvládneme. Hlavně, aby byla v pořádku. :°*°:
V pondělí jdu do porodky tak napíšu jak se tam rozhodli:) mějte se krásně a užívejte poslední dny s :€O:

No, tak takovýho vola bych taky aspi poslala do pr.. Ještě máte chvilku čas, tak zkus nějaký ty krkolomný manévry či svícení a třeba se obrátí...CS 9 tyy jo, to je celkem dost...co já bbych za to dala, kdybych už měla tolik a třeba za týden rodila..:-D Každopadně držíme pěsti, ať se Ti cácorka ještě otočí .. hlavně odpočívej! pa

:) HOLKY MOC VÁM DĚKUJI ZA PŘÍSPĚVKY. Je to teď dost náročné...už se nemohu dočkat až to bude za námi a nebudu muset nad tím porodem přemýšlet. Je fajn si tady přešíst, že to jiný zvládli a po císaři normálně kojí.

Jinak ten chlap byl strašný...moooooc chatrý. Třeba to nemyslel zle, ale jen chtěl abych byla připravená, že nebudu mít takové sladké pocity jako při normálním porodu..nevím. Jediné na co jsem tedy měla chuť bylo ho praštit...a pořád tu chuť mám:)

Teda to CS ti tady holky určo závidí a některým by nevadilo ,že by rodili o tři týdny dřív . Zkus to s některou vyměnit :s: jinak ten pán byl asi přes víkend ve vědecký .By se divil jak maminka pozná to svoje miminko a jak ho miluje a je jedno po jak dlouhé době jí ho dají . Ačkoli žijem v téhle době ,jisté instinkty pořád přetrvávají .Jestli on to moc nebaští ,takový jsou nejhorší :jawdrop:
S tím kojením by mohl být problém ,ale obecně platí ,že by se mimi mělo přiložit minimálně jednou do 12hodin po porodu ,myslím tím tedy císaře , to aby to mozku došlo . Jinak já mám za sebou dva a obě děti jsem kojila bez problémů . Hlavní je technika ,jak ji vypiluješ je po problému . Člověk musí narazit na ty správný lidi , co si dají práci a hned neloupnou mimču lahev . Neboj všechno půjde jako po másle . Tak držím palec ať si dá berunka říct a otočí se ,když už jste prokurzovaní :s:

To neřešte, to jsou takoví ti chytrolíni, kteří všechno viděli, slyšeli, znaj a když přijde na věc tak jsou úplně mimo. Ono se teda píše, že pokud NEMÁŠ vytvořený vztah k miminku, tak po norm. porodu to přijde, zatímco po císaři nemusí. Ale Ty určitě miluješ své mimi už teď, takže ta info je pasé.... :-)
Jo a souhlasím s Kačkou, taky bych měnila... :-)

To byl nějakej pan "chytrej", ne? Já myslím , že to nemá vůbec na nic vliv, že to dítě pozná, jestli ho máš ráda, nebo ne a jesti to bylo císařem, nebo přirozeně je šumák... Já si třeba do požadavků napíšu, že dítě ihned po porodu vidět nechci. Dělá mi zle krev a ty osliznutý děcka mi přijdou nechutný a já takle dítě nechci prostě vidět, nechcu si ho takle pamatovat... a není to o tom, že ho nemám ráda...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka