Na co všechno mám nárok?

13.09.2010

Ahojky holky, chci se zeptat, snad můj dotaz pochopíte. Na co všechno budu mít nárok a za jakých podmínek, kdybysme šli s přítelem od sebe a máme 2měsíční dcerku?(nejsme manželé) Na výživném pro malou a návštěvách otce (kdykoli) bysme se normálně domluvili. Je nějaká šance, že dostala příspěvek na bydlení, když zůstanu v našem bytě já, byť tu nemám trvalý pobyt a on by se vrátil k rodičům? Nebo si ho musím zařídit (trvalej pobyt)? Jak je to s přídavkama na dítě? Může si otec odečíst malou z daní? Musí dokazovat, že přispívá i na mě, nebo je to jen na nás dvou jak se domluvíme? Nechci tady působit jako vyžírka,ale když může stát odírat nás, proč bych nemohla získat víc peněz pro maličkou. Snad ste můj dotaz pochopily a nekoukáte na mě nějak skrz prsty...Díky vám všem moc Alex a Emily.:-)

ahojky budeš mít nárok na příspěvek na bydlení ikdyž tam nemáš trvalej pobyt ale jen v tom případě že byt je družstevní a zažádáš si na družstvu o tom že tam můžeš bydlet či co to je a pak to zaneseš na socku a máš vyhráno prootže ti daj tolik abys vyžila s malým dítětem sama a je to podle toho kolik platíš nájem...takže někdo má 2000 a někdo klidně i více....a pak ještě zažádej o sociální příplatek ten taky občas dělá hodně a přídavek na dítě (ten zatím nemám, ale v říjnu si du žádat)...neboj idkybys zůstala sama s dítětm utáhneš to vím o čem mluvím... :a:
jo a ještě něco ten příspěvek na bydelní beru jen po tu dobu co nedostávám alimenty od bio otce...až mi začne platit to co má příspěvek mi zkrouhnou bud o něco nebo celej...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka