a zase ty plenky pampers sleep and play....

13.09.2010

Ahojky holky :girl: :girl: :girl: ,chci se s Vámi poradit.... jsem prvorodička,TP mám 31.10. a tak ještě nemám se spoustou věcí zkušenosti,no a proč to píšu,koupili jsme s přítelem v akci plenky pampers sleep and play..... a až pak,když už jsem je měla doma,sem se tady dočetla v diskuzích,že jsou prej úplně na hovno..... tenký.... dělaj se žmolky.... nejsou tam pružný pásky a ještě je tam ten heřmánek a to píšete,že z toho maj Vaše miminka vyrážku.... :§) :§) :§) . Takže sem na sebe hrozně nasraná,že sem to neprostudovala dřív :€{€: .... koupila sem dvoje 2 a dvoje 3..... JE TU VŮBEC NĚKTERÁ MAMINKA,KTERÁ JE S NIMA SPOKOJENÁ ??? Nebo mám očekávat,že po tom bude mít malá určitě vyrážku a nejspíš je budu muset vyhodit ? :jawdrop: Jsem fakt blbá,že sem si to tady nepřečetla dřív.... ACH JO..... :$$:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak my používáme pampers sleep and play od začátku, takže už téměř dva roky, vyrážku z nich malá nikdy neměla, žmolky se nedělají, to fakt nechápu, co tím kdo myslel a pružný pásky nejsou vůbec potřeba. Navíc jsou prodyšné a nejsou samý igelit jako plenky Tesco, Clever či jim podobné, které jsou cenově sice srovnatelné s pampers sleep and play, ale malá se v nich zapařila po půl hodině. Takže sleep and play jsou super, dokázali skloubit dobrou cenu i kvalitu znám hodně kamarádek, které je také kupují. :one:

jej, hlavně se nestresuj už předem.
mám dvojčata - holčička se po druhé plence osypala - do ruda, hrůza, ale bráškovi vyhovovali, nebyl sebemenší problém
tak je v pohodě donosil. Asi bych mu je kupovala i nadále, ale přebalují i další členové rodiny a nechtěla jsem riskovat, že si "popletou hromádky" a Klaruš bude zase mít problémy. Sama uvidíš, co bude mimču vyhovovat

ahoj, my jsme používali jen Sleep and Play a později Active baby..a spokojenost velká :one: , žádné jiné nám tak nevyhovovaly, opruzeninky velmi zřídka a určo ne kvůli plínce, ale např. z jídla (agresivní stolice), nebo horečky - namázla jsem Bephantenem a druhý den už zase vše ok :\x: . Každopádně je nevyhazuj, ale vyzkoušej - každému mimču sedí něco jiného, ať už se to týká plínek, kosmetiky atd.

Ahoj, můj malý má 3 měsíce a v podstatě od začátku používáme jen Sleep and play (ještě jsme měli do porodnice ty z DM). Nikdy jsme žádnou opruzeninu neměli, žádná alergická reakce, prostě pohoda. U těch malých jsme měli i pružný pásky, od trojek už zřejmě nejsou, to jediné vidím jako negativum, ale na druhou stranu nám to nijak zvlášť nevadí. V akci jsme nakoupili i Pampers aktiv baby a ty jsou tedy o krapánek lepší (no ale i dražší).

Ahojík, tak třeba já jsem s nima spokojená ;) Nejsou sice tak vychytané jako klasické Pampersky, ale nijak mi tyhle nevadí a ani malému ne. Uvidíš jak vám budou vyhovovat a když né, tak si myslím, že pak nebude problém je někomu prodat, tak aby jsi zas až tolik neprodělala.

Ahojky,já jsem s nima naprosto spokojená :) Pružné pásky prakticky při takhle malém miminku nepotřebuješ-ty jsou lepší až když se dítě hýbe :) Já je používám už rok (na střídačku s modrýmy pamperskami) podle toho jak jsou v akci a mám je fakt nejraději :) malej vyrážku nikdy neměl,ale některým dítkůmvadí,to je fakt :) Nám ne :) A kdyby,prodat se dají vždycky,kdyby vám neseděli :) Příště už budeš vědět,že nekupovat moc do zásoby,každé mamině vyhovuje něco jiného,já měla koupené jen dva menší balíky,právě proto,kdyby mě nevyhovovali :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky jsem si dneska 1 balík koupila v akci v Albertu. I přesto, že jsem tu už dřív četla negativní reakce. Před regálem jsem ještě volala svojí sestře, ta je měla pro malou a neměly žádné problémy. Tak jsem si řekla, že pokud je nevyzkoušim, tak to nezjistim. Pokud nám nesednou, malej bude ¨mít třeba opruzeniny, tak je hold buď vyhodim, nebo nechám nějaké další kamarádce pro miminko. Tak si držme pěsti, aby ty naše mimča neměli žádný problémy a tyhle plenky jim sedly. pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka