Dobré ráno

Anonym (neověřeno)
12.03.2008

tak dnes alespoň na chvíli, to abyste nezapomněly. Na včerejšek jsem skoro vůbec nespala, tak jsem pospávala přes den, proto jsem tu nebyla. Ale dnes spánek docela dobrý, tak jsem tady. Jakpak se máte?

Ahoj Zdeni. Já se dneska moc nevyspala. Napřed jsem musela na záchod, pak strašlivánsky kopal mrňousek, pak mě bolelo bříško a nakonec se mi zdála úplná pitomost :s: Jinak se mám fajn :-) termín mám přesně za 3 měsíce!!! :-)

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Mně se dneska zdálo, že kluci v práci hrozně chlastaj a pak řídí Marek ožralej. A taky si v autě pěstovali tasemnici!!!! :s: no šílenosti. a to se mi zdá teď každou noc něco hrozně praštěnýho :s: Už aby to přešlo. Bývám ráno odkopaná, unavená a zmrzlá :s:
Já u se taky pěkně kulatím :-)

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Já měla Nikču nějakých 5 týdnů před termínem. byla maličká, ale naštěstí v pořádku. S Luckou mě chtěli nechat ve špitále, ale uprosila jsem doktorku. Nechtěla jsem nechat Nikču dlouho samotnou ( bylo jí teprve 1,5 roku). Lucinka se narodila 10 dní před termínem a s Natálkou jsme vydržely. ta byla až 5 dní před termínem. Ale na prst otevřená jsem byla už nějakých 6 týdnů před a v nemocnici jsem si poležela taky. Já je měla všechny během nějakých 5-6 hodin.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka