vytvareji se ji stipance. z niceho nic. nevite co by to mohlo byt?

13.09.2010

holky, mala ted nedavno silene horeckovala. potom az to skoncilo, se ji zacali objevovat stipance. takove jako od mravcu,... dnes sme byli u dr, menigokoka vyloucila, no mne se to moc nepozdava. nesetkali ste se s tim nektera??? odpalkovala mne s tim ze to nic neni, ze se nemusim bat. ale nechaptu kde se furt berou? ma jich na oblicejicku, krku a kolem usi. dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj ja nevim octomilky nebo smutnice proste mam hlinu prolezlou housenkama a vsude po byte letaji cerne musky a jsou i na ovoci proste vsude a stipou ;)

ahoj,pokud je to takvý shluk pupínků,vypadá podobně jako popálení od kopřiv,může to být i kopřivka.Ty pupence se můžou i stěhovat,dcera to měla loni,chvíli na stehně,pak to zmizlo a objevilo se na zádech atd a hodně ji to svědilo.Může se to objevit po nějakém jídle,lécích,kombinaci léků plus poštípání hmyzem a já už nevím,z čeho ještě.Tak uvidíte,hlavně,ať to brzy zmizí :a:

Ahojky a nejsou to potničky, když měla horečky? Jinak malá má kožní mykozu- jsou to malinké pupínky těsně vedle sebe, ale jen menší okrsek třeba na tvářičce nebo na krčku a nemá to po celém těle. Meningokok vypadá uplně jinak, vypadá to jako by měla rudý modřiny který naskakujou nejdřív na končetinách, to by jsi poznala neboj. Jinak takhle u nás vypadala ta vrážka při šestý nebo pátý nemoci http://www.prckoviste.cz/nesquicek/zazitkovnik/2047

In reply to by Alfa

Sice to není moje diskuse..ale stejně, může být šestá nemoc i bez teplot ? A co to vlastně je ? Jinak já jsem snad alergická na kde co..i na mléko..ale to jsem řekla hned u doktora co syna převzal z porodky. A prý tohle to není...ale testy zatím nedělal, páč je ještě brzy. Ju a syn papá UM.

In reply to by Kai

my měly šestou...a fleky necestovali (jsou výrazně na obličeji a s vysokou teplotou)...u páté cestují po tělíčku..
Ale tak může to být cokoliv...

Ahojky Hani, právě řeším to samé. Ale teplotu syn neměl, prostě z ničeho nic červené flíčky. Jako kousance ale jsou ploché a žádný vpich ( nebo nevím jak to napsat ) prostě červené flíčky. Teplotu nemá a kolem rtů to má druhý den. A vzteklejší není víc než obvykle, papá pořád jako kyselinka, průjem taky ne a neháže šavle, tak nevím. Ale minulý týden jsme byli na očkování hexou a před tím prevenar 13. Ju a pak ještě na ručce, ale taky málo. Kolem rtíku má tři a na ruce dva. Taky mně řekli že to nic není. No nevím.

In reply to by Kai

tak kdybys neco zjistila tak pisni. uvidime snad to bude jen neco banalniho. mala taky papa hezky, vzteka se jako obvykle :(, dokonce vysomrovala dnes od dr.sestry suchej chleba, jak videla ze si do nej kousla, byl konec, zadna susenka ani nic podobneho co ji davali. sestra se mne zeptala zda mi to nevadi, ze ji da tam kde nekousala. :D. mala totiz suchej chleba miluje.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak takhle přesně vypadaj. Větší pupínek, uvnitř vřídek. V jednom měl dokoce něco jako vodu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přesně, nám taky řekla ze začátku možná neštovice, ale pak zase tvrdila, že když se mu nedělají následně stroupky, že to nejspíš nebudou. Chtěla jsem ať mu udělají kr. testy abych věděla jestli to ty neštovice jsou nebo ne a ona mi říkala, že z krve neštovice stejně nepozná.
Moje švagrová , která pracuje ve školce mi říkala, že ty neštovice má každý dítko úplně jiný, že někomu se udělalá 200 pupínků a někomu třeba jen 5.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no ona ho pije uz dele, zacala u babicky, tam ho mela primo od kravy ze sousedstvi. a minule jsem ji dala poprve mleko z automatu z prahy. tak mozna, nevim.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka