Ahoj ranní ptáčata,

12.03.2008

jaký budete mít dneska den? Já jedu výjimečně do práce až na desátou, ale stejně nemůžu spát. Manžel už je pryč a na jeho půlce postele se válí kocour s čumákem zabořeným do jeho pyžama :s: Přesně za týden jdu na kontrolu - na krev a doufám, že i na ultrazvuk. Kdybychom se tak už dozvěděli, co to bude... :cc):

Ahojky, já se přiznávám, že nejsem dobrovolný ranní ptáče, nejraději bych ještě byla doma a v postýlce :r: . Já jdu na kontrolu 21.3. tak taky doufám, že se dozvim, co že to tam máme, ale moc tomu raději nevěřim. Ale tak někdy příští měsíc bych chtěla jít na 3D ultrazvuk, prý je to lepší dřív, když je tam mimčo ještě vidět celé, a aspoň by mi taky řekli, co to bude :)

dobré ranko.Dneska je tady strašně škaredě.Nevím co tedy budem dělat asi něco musíme vymyslet pojedem na nákup :a: :a: :a:

In reply to by Batulka

Ahoj Batulko!!To tedy mám a tomu lumpíkovi se nechce ven.Měla jsem jít už včera do porodnice ale řekli mi že děloha začíná pracovat a že se tam něco děje tak mě poslali domů a ve čtvrtek v sedum nastup na vyvolání když se to nerozjede :dance: :dance: tak už snad ve čtvrtek nebudu v 2v1 tobě at se taky daří

Ahoj batulko, přeji krásné ráno...i když u nás deštivé. :(
Já jdu dneska k doktorovi, protože se necítím dobře, tak se děsím, aby mě nenechal doma. No snad to bude dobrý. :O
Držím palečky, ať UZ a krev dopadne dobře a dozvíš se, co nosíš v bříšku :/;x:

In reply to by Ajosek1

že ti dobře dopadne!!! Je to hezké, že se ještě někomu chce do práce :s: Ne, vážně, já jsem taky ráda, že nemusím jen sedět doma, ale občas mě tam tak štvou, že bych jim s tim nejradši sekla ;)

In reply to by Batulka

no já jsem ráda, že můžu pracovat, doma bych se unudila. Sice mě tady šéfka taky jednou vytočila a doma jsem pak manželovi řekla, že půjdu marodit a teď , když jsem se k doktorovi objednala s tím, že mám fakt problém, tak manžel si myslel, že tam jdu, abych marodila...ach jo.

In reply to by Ajosek1

takže už mi i kolegové radili, ať zůstanu doma. Ona je stejně stará jako já a delší dobu bez chlapa, přitom se netají tím, jak by chtěla miminko... Řeší ten komplex tím, že je na mě hnusná a ponižuje mě před ostatními :( Naštěstí mám podporu všech ostatních ve firmě a vždycky se najde někdo, kdo mě utěší. Chci vydržet v práci co nejdéle, protože mě to baví a chci ještě vydělat penízky, abychom pak byli s mimískem v klidu :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky