pláčeme a pláčeme

12.09.2010

Ahoj tak já už nevím malej pláče a pláče a já už nevím je to že mu něco je ? bolího něco? nebo řve jen aby upoutal pozornost!!
Pláče když je přebalenej,napapanej , vykakanej používáme i probiotické kapičky tak to by mělo být vše ok ale jen jak ho vezmeme do náručí je po pláči.
Zkoušely jsme ho nechat i uřvat ale pláče moc dlouho vydrží i přez půl hodiny tak mám strach aby si něco tim pláčem neudělal třeba vyřval si kýlu!!!
Holky co mam dělat? Je mu V úterý 7 týdnů.
A taky by nejradši jedl po dvou hodinách 90ml ale jsme na bebě tak aby nebyl zachviličku jako kulička ten náš nenapapanej a uřvanej chlapeček.

nas malej je taky na bebe a i kdyz se to snazim hlidat a davat po 3 hodinach tak kdyz ma hlad driv tak dam driv. Mame bebu sensitive a ta je pry rychle travici jako materske mliko takze asi proto ma drive hlad . Ja to nejak neresim ,tlusty zatim neni nez aby rval hlady tak at se naji.Ja treba i zkousela udelat mu u120 ale to mi stejne nevypije .Na krabici je napsane 1-2 tyden 90 ml a pak uz je psane 3-4 tyden 120 ml .Malej ma 6 tydnu a pije porad jen tu 90.Vic do neho nedostanu a i tak stejne vzdycky jeste ublinkne

a nema teda hlad nebo zizen?na rukach se asi uklidni kazde mimco pokud fakt neni marod
a nevadi mu zrovna ty kapky?ne kazdemu sedi je to tezke hold musis zkouset
a taky muze byt jen a nebo zkousi byt "rozmazlene"-no ikdyz tady jedna pani psla ze to pry nejde u deti do 1roku a ja rikam ze to jde-tim se te nechci dotknout,deti jsou vycurane :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka