HORKÁ VANA

12.09.2010

ahojky:-) holky chci se zeptat jak je to s tou horkou vanou?říká se že by se měl rozjet porod ale někdo říká že je to nezdravé?tak může mi někdo prosím poradit,kdo ju měol a rozjel se a jaká je pravda?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky. měla jsem kontrakce zhruba po deseti minutách, tak jsem si lehla do vany, aby se ukázalo, jestli to jsou poslíčci nebo začínající porod. po koupeli byly častější, tak jsme vyrazili. :-) a za pár hodin byl malý na světě. :-)

mě nepomohla ani horká vana,ani víno,ani sex,ani masáž bradavek,ani ty speciální čaje,ted si nevzpomenu co to bylo zač,prostě nic ,až se jí chtělo ven tak šla

já horkou vanu miluju, dopřávala jsem si ji celé těhotenství, a nakonec potvůrka vykoukla až 13 dní po termínu, a to už jsem se ji snažila ven vyhnat všemi nebo téměř všemi doporučenými prostředky

Holky já si ju dala včera a malá se tam kroutila jak žížala,už dlouho se tam tak nevrněla ale porod mi to nerozjelo a tak jsem si říkala jestli dnes si tu horkou vanu má dát znovu,já taky horkou vanu miluju ale abych tím malé neublížila,jinak já neposlíčkuju takže mi to je prd platné abych veděla jestli se bolesti ztratí nebo zesílí:-((

In reply to by Domík

tím fakt neublížíš a teď na konci těhotenství to může jen prospět. Jé, co já bych dala za to, abych neposlíčkovala, aspoň budeš vědět, že až to začne, je to porod, já se toho pořád bojím, že to nepoznám...

In reply to by Pechy

tak Pechy na tom jsme asi stejně pořád přemýšlím jestli ty první kontrakce poznám:-((( ale tak snad jo:-) ty už vlastně čekáš druhé mimi a to ještě k tomu tak nějak ve stejnou dobu jako před rokem že:-) to je super. no tak dnes nebo zítra si ju dám znova a budu doufat že ty porodní bolesti třeba dorazí ale pochybuji na tu mou malinkatou žížalku nic nezabírá:-)))) je to maminčin klíšták:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hele, mi praskla voda v půl čtvrté, a malá byla na světě o čtvrt na devět
(a u prvního, před 12 lety, mi praskla voda v půl šesté večer a v půl druhé bylo po všem)

jinak "horší" byla tak poslední hodinka, hodinka a půl, jestli vůbec tak dlouho (sundali mi brýle, takže nevím, v kolik hodin bylo co...)

případný porod, takže když máš bolesti, tak horkou vanu a když to nepřejde, tak je to porod, když to přejde, tak poslíčci. Já si sprchuju bříško teď horkou pořád a je mi to tedy prd platné, ale v porodnici, když jsem rodila, mi to dělalo strašně dobře a ze sprchy jsem nechtěla vůbec vylézt :)

tak mě to pomohlo, nebo to alespoň tak vypadalo, protože hned po vaně se mi rozjely kontrakce :) a po pěti hodinách porod :) velmi rychlé a bezproblémové :) Rodila jsem taky do vany - to bylo moc příjemné :)

já ti můžu poradit jen to,že jsem četla že by to teplo mělo ty cesty jako uvolnit a případně asi pomoct k porodu.Sama bych ráda věděla jestli to někomu pomohlo,termín mám dneska a na porod to nevypadá.
Já se spíš jen hodně teplou sprchuju ale i tak si někdy říkám,jestli když to teplo pouštím na podbřišek mu tam nevařím chudákovi hlavičku :)
Tak snad ti někdo poradí a pomůže.Drž se a ať už je to brzo za tebou :)

ale z mého pohledu,já miluji horkou vanu a dopřávala jsem si jí i v těhotenství,rodila jsem v37tt,ale určitě to nebylo vanou,porod mi vyvolávali z jiných komplikací. Taky jsem slyšela že by se neměla dávat horká voda,ale tak je jasné že si nedáš vařící. Můj názor,nebála bych se toho že ti to ublíží a jestli ti to vyvolá porod? No to těžko říct,uvidíš. Hm,moc jsem ti neporadila no. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka