škemrání o jídlo - jak to toho mrňouse odnaučit?:-))))

11.09.2010

Holky Viktorka se naučila hrozně škemrat o jídlo, jako bych jí nedávala jíst, je to hrůza, ona třeba ráno vstane, tak si dá 250ml mlíka, zají to celým rohlíkem, zbytek mi podá, že už nechce, tak ji vyndám z židličky, táta si nachystá snídani a ta za ním hned valí, viz fotka a stojí u něho celou dobu a hýká, aby jí něco strčil do pusy, když jí třeba uloupne kousíček rohlíku, tak ten nechce, chce prostě kousat z toho, z čeho on, takže z celýho rohlíku, je to fakt hrozný, to kňučení, to je u každýho jídla, já už jím jen když spí, protože to se jinak nedá :s: a když snídáme spolu, tak ona jí třeba rohlík s máslem, já mám teda něco jinýho, ale ona se celou dobu natahuje po mě, kousek rohlíku v ruce a podává mi ho, abych jí to vyměnila za to moje :s: Takhle to vypadá srandovně, ale už z ní fakt rostu, když k nám někdo příjde, tak to vypadá, jako bych jí nedávala najíst :///: Co s tím?

Jani u nás je to podobné. :hu: Ale zabírá docela to, že já jím, když je prcek zrovna najedený. To pak neškemrá vůbec. A když něco jím, co mu nechci dát a on začne škemrat, stejně mu nikdy nic nedám a on to za chvilku vzdá. Já jsem tvrdá ha, ha. :s: Ale taky někdy jím radši až ho dám spát, jen abych měla klid. :€s€:

In reply to by mikoss

Zuzi tak to právě u nás nepomáhá, Viktorka se třeba nasvačí, jak se vzbudí po poledním spánku, vzápětí příjde domů táta, nachystá si jídlo a už ji má zavěšenou na nohavici a škemrá, mručí, vyje, to je hrůza, je to u nás jako v cirkuse, a už se nenechá opít rozhlíkem, když jí teda nakonec uloupne kus rohlíku, tak se sápe po tom zbytku co nesmí :s: a když si ji nevšímáme, to nepomáhá, přestane, až dojíme, jednoho dne nás asi sežere :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No když jím něco, co nemůže, tak ji samo taky nedám, ale třeba už ochutnala kousek párku ://: manžel ho jedl a že prý jí dá čuchnout (to jí nebyl ještě ani rok), a jak jí to přiblížil k obličeji, tak se do něj rychle zakousla a bylo to :s: No když jíme to stejné, tak to taky nepomáhá, to chce prostě to co mám já na talíři, já jí to teda nedám, ale kňučí stejně až do té doby, co dojím, takže když jím když je vzhůru, tak pořád poslouchám to žadonění, to je děs :) Pes by oproti ní mohl dostat zlatou medaili, když škemraá, tak ji zašenu na místo a ani se z něj nehne, to bohužel s dítětem nejde :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty babičky jsou fakt hrozný :) No naše tchýně naštěstí než jí něco dá, tak se mě ptá, jestli může :) ale jinak by ji cpali od rána do večera, pořád něco, to je sušenečka, pak banánek a pak mi viktorka večer nevečeří, když se od nich vracíme, neb je naprasklá až hrůza :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo u úplně cizejch Viktorka naštěstí nežebra, jen od nás a po rodině, ale jak tak koukám, asi se to taky brzy naučí :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo psa krmíme taky, to je děsný :00: Já zas nemůžu odnaučit psa, aby si to od ní nebral :00: Protože když jí třeba rohlík, nabíhne psovi, ten to olízne, kousne si a ona to jí vesele dál :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka