pomoc- nachlazení, kojim, melému bude teprve 6týdnů...poraďte

12.09.2010

Ahojky všem, prosím poraďte. Dnes jsem se probudila s bolestí v krku, kloktám sůl, teď večer krk lepší, ale nos mám jak bouchačku a mám teplotu 37.4, jsem vyřízená. Strašně se bojím, abych malého nenakazila. Začala jsem nosit i roušku. Jak se co nejrychleji vyléčit???
Malému bude teprve 6 týdnů.

na krk septisan,je hnusny ale pomaha,a na rymu bud nasivin 0,01 dava se i novorozencum a nebo morskou vodu ta malemu taky zabira ,a nebo ja kdyz sem mela opravdu silnou vodovou rymu tak sem si 1den strikala ten otrivin rinostop,a na teplotu paralen
a rousku mas uplne zbytecnou :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky díky za rady, dnes jsem úplně vyřízená, celou noc jsem nespala a to malej byl hodnej, ale nemohla zabrat, jak mi bylo zle a taky trochu pocuchané nervy...tchýně, manžel a tak. Tchýně je prostě přednější a já už nemůžu, potřebuju se vyspat, spím v jiné místnosti, aby se manža vyspal do práce a on ani o víkendu s malým nepomůže, a dnes ráno mi malej připadá zahleněnej a asi má rýmu, pořád prská, takže zatím ještě pořádně nespal. Manža teď odjel, prý jestli mi nevadí, že se nahvíli vzdálí a já vím, že psala tchýně a on jel za ní. To jsme tam byli včera a manža tam jezdí každý den. Jsem úplně na dně, jen čekám, že malej usne a půjdu si nachvíli natáhnout.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky