Odchod hlenové zátky

12.09.2010

ahojky holky, jakpak se máte? tak už to máme za chvíli. Já jsem dneska
byla na pohotovost, protože jsem myslela, že mi odtekla plodová voda.
Ale byla to pouze hlenová zátka, máte s tím některá zkušenosti?
Jak dopředu před porodem odteče a tak? Mně začala odtékat dopoledne
a furt odtéká do teďka. Takový jako kdyby hnis, světle růžový až žlutý
a dopoledne to bylo vodové. Tak já nevím co s tím, nic mě nebolí ani
bříško, ani záda, tak co myslíte? Moc děkuji a mějte se krásně papa Lenka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuji moc holky, ze mě to úplně teče, a zase to má světle červenou barvu, ale mám proteklou vložku papír aji kalhotky.
Ale nic mě nebolí zatím, tak to mám nechat?

In reply to by Leni25

červená nebo růžová barva je voda, to není hlenová zátka. Vem si klasickou vložku - ne žádnou always nebo tak a švihej zpátky do porodnice. Hlenová zátka je jednorázová věc v podobě té vody a nebo třeba dva dny může odcházet v podobě hlenu, ale jestli máš mokrou vložku i kalhotky, tak to je spíš voda, vrátila bych se tam.

In reply to by Leni25

nemůže ti téct voda, je narušený plodový obal a musíš tím pádem do porodnice. Vem si tu vložku a švihejte zpátky. Držím palce a když tak ať dá někdo vědět, jak to s tebou vypadá. Mě odešla voda a za 28 hodin se malý narodil, ale musíš dostat po 12ti hodinách od ochodu plodové vody ATB kvůli infekci, takže určitě jeď.

In reply to by Leni25

no, je to divné. Podle mě takhle neteče. Mně u minulého porodu odešla v noci den před porodem, ale může odejít a klidně se ještě i týdny nic nedít. Byl to opravdu narůžovělý hlen a pak nic (tedy trochu výtok, na ten jsem trpěla), ale že by něco teklo tak, že bych na to potřebovala vložku, to vypadá spíš na plodovou vodu...Já bych se opravdu radši do té porodnice vrátila.

zátka muže odejít i měsíc předem,mě teda odešla a hned nastali bolesti,ale to už jsem byla ve 42tt

jj, právě jsem kvůli tomu byla minulou neděli v porodnici, páč jsem si myslela, že mi prdla voda a ona jen zátka, zatím jsem tu stále a celá a jsem 40tt, takže zátka může odejít klidně i měsíc před porodem a nebo taky jen pár hodin, je to strašně individuální.

Ahojky, já sice týden přenášela,ale zátka mi odešla poprvé v neděli k večeru a odtékala až do úterka, kdy jsem nastoupila do porodnice... Malá se narodila ve středu ve 2 odpoledne:-))) Říka se, že po odtoku zátky můžeš porodit i za týden, ale i v ten den:-))) Hodně štěstí a fajn porod přeje Adla s Linduškou:-)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky