Krásný večer

11.03.2008

tak jsem se na vás přišla na chvilku kouknout. Už je mi trochu líp, ale pořád to neni ono :( , krk mě bolí strašně a záda jakžtakž polevily, ale do tý ruky mi to střílí pořád, bojim se vzít Míšu abych ho nepustila :r: . Tak si ho vždycky vezmu aspoń když ležim )leží mi na prsou a je moc spokojený :cc): . Teď jsem vylezla z vany - pořádně jsem se napařila a na chvilku mi to zabralo. Jo a ten Algifen mi v poledne zabral, dokonce mě manžel nechal i vyspinkat a staral se o obě naše ratolesti. A co vy, jak se máte? :k:

ahojky. Tak to mě mrzí, že máš takovéhle problémy...já měla také epidurál a naštěstí jsem byla po něm v pohodě. Ještě, že máš tak hodnýho manžílka ;)

In reply to by majinka07

Ahojky, já jsem si ho nechala píchnout i u prvního, ale ten mi nezabral a tak jsem po porodu měla "jen" zánět dělohy :? no a tak jsem si ho nechala píchnout i teď a...tentokrát mi zabral hned (dokonce se z ARO divilo, jak rychle) no a teď mám tyhla následky. Dneska jsem byla u primářky na nervovým a ta byla z toho hotová - prý tam ARO posílá tohle pořád, k následkům se nehlásí ://: .Ale napsala mi Algifen a aspoń to....ale stejně se cítím jak zpráskaný pes :r: .

In reply to by majinka07

Já jsem si ho teď taky chválila a to za mnou dokonce druhý den přišel (zeptat se jestli je vše ok) a to mi bylo ještě dobře....asi sem to zakřikla ://: , ale do konce týdne by se to mělo zlepšit a potom jdu na masáže :dance:

In reply to by majinka07

Bohužel nedělaj, taky jsem je sháněla :( ....brala bych je všema deseti, ale i Praze maj na to specializaci jen v pár salonech a co jsem slyšela, tak si to nechaj zaplatit :n: . Já mam sice maséra v rodině, ale stal se z něj trochu podpantoflák a tak mám smůlu a teta, která masíruje v lázních bydlí až na severu :00: - dva maséry v rodině a jsou mi naprd :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka