diagnóza MTT adducti u nožiček

10.09.2010

Ahojky, máte někdo zkušenost s rovnáním chodidel - nález zvaný MTT adducti ? Malé je 5 týdnů a máme u každýho přebalování provádět cvičení, kdy ji rovnám nožičky. Je to pro ni hodně bolestivý, tak u toho skoro brečím i já, jak malinká strašně pláče. Doufám, že to trápení k něčemu bude, nemá někdo s tímto zkušenosti ?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky, presne tak, ma obe nozky - chodila stocena dovnitr ... to cviceni je desny, strasne place, az mam strach, ze ji tim ublizim, ale Dr. rikal, ze musim silou :-(( jak vy jste s tim bojovali ?

In reply to by Mirunka31

no já vzala vždycky mastičku - bepanthen - a hezky jí vmasírovala do nožky. pak sem palcema přejížděla přes tu šlachu a natahovala v úhlu, který mi řekla rehabilitační sestra. musím říct, že teda malá nebrečela. nějak jí to nevadilo. dělala sem to asi do druhého měsíce a má to v pořádku.

In reply to by Líza

no, tak to je sila, protoze to, co mi ukazoval Dr. v nemocnici na kontrole kycli, byla hruza, mala jecela jak blazen, taky je pravda, ze ji to delam opravdu silou, tak je jasny, ze ji to boli :-(( taky jsem premyslela, jestli je to nutny, takto razantne, protoze mam z toho desny nervy, kdyz vim, ze pred kazdym prebalovanim ji budu takto trapit, spoustu slzicek, je cela cervena od place :-( ta tva metoda se mi zda opravdu vyborna, proste ne drasticky ji to takto natahovat, ale namasirovat a pomalu natahovat ... ale chtelo by to, aby mi to nekdo ukazal, tobe to doporucila rehabilitacni sestra, Dr. pri kontrole kycli ti nic nerikal ?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,
tak to ti nezavidim cvicit s krckem ... tak moc preju, at jste v pohode a mala to snasi dobre !
Ja jsem dnes byla u prakticke Dr. a rikala, ze neni potreba tak drasticky, sice to neni ortoped, clovek to taky tak musi brat, ale ze staci masirovat, aby ten vaz neztvrdnul, nezatuhnul ! Tak snad to bude i bez lamani v poradku :-)) a budeme mit rovny nozky :-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka