My už taky!!!

11.09.2010

Ahojky!
Už asi týden cítím v břiše cosi, co jsem pořád nevěděla jestli jsou to střeva, tlukot srdce nebo už naše slavné pohyby. Vždycky to byla taková bublina..., ale včera večer jsem ležela a párkrát to zase bouchlo...pořád jsem nevěděla co to je....kolem půlnoci jsem si ale lehla a skrčila jsem nohy a zas...jenže tentokrát už to bylo jasný. 3 malý žďuchánky, ale takový, že jsem až ucukla...je to docela i nepříjemný, ale když člověk ví, že je to od toho mrňouska :cc): , tak je to vážně krásný. Za chvíli ještě na druhý straně břicha jenom takový jemný. Takže mě mydlí asi nožičkama i ručičkama :s: . Můj chlap tomu pořád nechce věřit, myslí si že je to brzo..., ale však on to za chvíli taky pozná :C]]:
Holky mějte se krásně pohlaďte ty broučky v bříškách a taky jsem někde vyčetla, že už nás začínají slyšet, takže je i pozdravujte :a:

Mekii, supeeer. Moc se mi líbí, jak už všechny z klubíku cítíme pohyby :qu: Je to fakt krásný pocit. Mně se chce někdy hrozně smát jak mě kopne. Třeba včera mě mrňous kopl, když jsem se chystala s kamarádkou na oběd-asi mi chtěl/a naznačit, že už má hlad :€):

Ahoj Mekii,
tak to je super! :one: Je to úžasný o nich vědět, co? Já už taky něco málo cítím, ale těším se, až mě doopravdy kopne a budu si jistá, že je to :e): ...
Taky pozdravuj kulíška a pohlaď :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka