dnešní poradna

07.09.2010

Všechny zdravim..tak mám za sebou první monitor:) bylo to super. JIna mám CS 8 ...a přikázaný klidový režim. Tedy poklud nechci začít rodit. Doktor říkal, že by se mi to mohlo stát,. Je pravda, že jsem pořád hodně akční. Chodím na cvičák se psem, hodinové procházky, angličtina...plavání, těhu. cvičení...no nějak mi dnes došlo, že jsem se zatím moc nešetřila. Tak od zítřka začínám konečně odpočívat.:)ať žije válení..jen nevím zda to vydržím. Jinak to vypadá, že budou chtít, abych rodila o týden dřív. Prostě samé parádní zprávy:) a měli jste pravdu, manžel přijel večer domů a na čekané cestování zapomněl:)tak je klídek.
Mějte se všechny krásně a hlavně odpočívejte. pa

teda co baštíš ,že jsi tak čilá . Já jsem jako mrkvola , jen se povaluju :s: Taky mi vyhrožují předčasným porodem ,ve 31,týdnu jsem měla CS 6 tak jsem celá žádostivá co se dozvím dneska . Ale bolí mě celej spodek , takže asi nic moc .
Tak si ještě trochu užij dobu co jsi 2v1 a odpočívej . Pak si dlouho nedáchneš :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Však já psala, že vím, co to je. Já to myslela jen jako že jsem překvapená. Já mám od začátku těhu CS3. Uvidíme zítra. NO právě že prvně říkal kolem 20tého, pak po výplatě - 15tého a teď to plánuje na pátek. A dneska ráno mi říkal, že 9.9. tudííííííííííííž zítra by to bylo taky hezké! Už se toho trpaslíka nemůže dočkat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka