Nosítko (krosnička) na záda pro dítě

07.09.2010

Ahoj maminky,měla bych prosbičku. Ráda bych pořídila malé 11m nějakou pořádnou krosničku. Máme klokanku Babybjorn a je v ní nadšená a váhově se do ní ještě vejde,ale v zimě s bundou až asi né. Máte nějaký tip a zkušenost ? Kdyby jste mi sem hodili i odkaz budu moc vděčná. Mockrát děkuju.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky jsme sháněli a manžel jich spoustu vyzkoušel, má 190cm a přes 100 kg. Salewa Koala II byla dobrá, pak zkoušel Vaude Jolly http://www.eliass.net/batoh-sedacka-vaude-jolly-comfort, ta nám byla vychválena kvůli konstrukci a materiálu na dlouhé tůry a taky se mi moc líbilo,že v zadu se mohlo zaráz zatáhmout za pásy na utažení, zatímco ostatní se musí pokaždé štelovat každá zvlášť... na horách jsme hodně potkávali s krosnami DEUTER Kid Comfort a taky si ji chválili (jsem je zastavovala a vyptávala). Známí si tu chicco moc nevychvalovali :n: a manža ještě zkoušel tu Zopu, která má odkladné rameno "holé" a tudíž tlačilo do zad. Chválena byla i tato http://www.vseprooutdoor.cz/product/detska-sedacka-marsupio-carry-baby:…, má jako jediná pásky na uchycení nožiček...

Ahojky, my máme deuter III a jsme moc spokojení. Právě jsme se vrátili z Tater a malá (11 měsíců) byla jak v bavlnce a to byla oblečená v zimní kombinéze. Shodou náhod jsme tam potkali taky takovou malou turistku a ta se nesla v té samé krosně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka