POLSKO NAKUPY - chce jed se mnou nekdo pro vybavičku ?

24.08.2010

Chtela bych začatkem rijna domu do Ostravy a zustat tam asi 3-4 tydny a v klidu si projezdit obchody a burzy v Polsku a poridit si tam kompletni vybavičku , než to kupovat za 2x vetši prachy tady. Chci jed do Bielsko-Biale do obchodaku, taky na burzu do Tešina a na burzu do Chalupek a nakonec do Czenstochowe primo do fabriky od TAKA http://www.tako-poland.eu/ a do BABYACTIVE http://www.babyactive.pl/ ! V obou fabrikach jsem již byla,když jsem uvažovala o otevreni obchodu tady. Maji tam limitovane serie , pro jine zeme jako napriklad rusko a podobne a to nemaji vubec na strankach. V Taku treba meli i s kočarkem sanky na snich !!!! Byly to užasneeeeeeeeeee!!! Sem čumela na drat.
No a ja budu bez chlapa a chci si udelat nejaky pruzkum trhu a až prijede pro me , tak už ho rovnou zavedu jen do vybranych obchodu, at se mnou nemusi litat všude. Počitam,že tam budu jezdit asi 5 dni,abych to vše obešla :C]]: Ale určite se to vyplati. Pred 2 lety jsme tam koupili kočarek pro znamou za 4500,- kč a v OV stal 6500,- ,tak doufam,že to tak bude i nadale.Chci i postylku , matraci a nejake hadriky :///:
Pokud by jste prijela nektera i z vetši dalky,tak se nejak domluvime i na prespani :'zz):
Byla bych moc rada,kdybych nemusela chodit sama a mela se s kym podelit o pocity ..... chlapi tomu nerozumi :€m:

ani nevíš, jak ráda bych jela. Čekám dvojčátka a chtěla bych se už kouknout na věci i kočárky. Kdybych byla už na tom lépe, tak se domluvíme. Jen jsem byla včera u doktora a zase mi našel malý hematom a už nechci zažít znovu měsíc v nemocnici.. Tak když dorazíš a budeš chtít jet, tak dej vědět a uvidím, jak na tom budu.

Ahoj
úplně tě chápu ja bydlím kousek od ostravy i polska ale bohužel nemužu chodit dlouhé trasy doktor mi to zakázal :-(.
Přeji štěstí at někoho najdeš ahoj

Ahojky,
Polsko je na nákupy určitě nejlepší, já tam teda asi osobně nepojedu, ale podařilo se mi najít jednu firmu přes Aukro. Věci vyšli o cca 40-50% levnější než u nás a navíc mi to poslali do týdne.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já právě koukala ,že ta paní je z Bielsko-Biale , kde se právě chystám jed,takže pokud to tam nekoupim levneji,tak se za ni stavim osobně a vyberu si na místě pokud to bude možné,ale stejně si myslímže to tam bude v obchodech. Stejně dííííííííííííky za odkaz.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ješte tak mit balik na konte, bylo by to ješte lepši :C]]: Nevim co to bude, chci se nechat prekvapit :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem taky o tom polštáři přemýšlela, ale zatím to nehrotím, ještě je čásek i když se s ním asi dobře chrní, co? :one:
Jaký přesně máš?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky