Zitra rict sefovy, ze jsem tehotnaaaa!!!! :-(

31.08.2010

Tak a zitra zase do prace, aaaa!!! :-( Ted pres prazdniny jsem mela jakz takz volno, jen tri tydny prazdninovyho provozu a pripravnak, ale zitra to zacne na novu a bude to kruty! Hned rano jak prijdu budu muset odchytit sefovou a sverit se ji s novinkou, ze stejne tak jako holka prede mnou a holka pred ni brzo odejdu na materskou. Celkem krutarna no :D. No brzo, sest mesicu je dost dlouha doba. No a co si budu nalhavat mam strach! :-( Chtela jsem ji to rict trochu pozdeji, ale ve ctvrtek jdu na endokrinologii a v patek na 1.poradnu a vse je od 7:30. V praci mam byt do 7:45. Tu prvni kontrolu stitny zlazy jsem si domluvila uz pred prazdninama, sefova se teda tvarila jak kysela prdel jo, ale nakonec kyvla a pry ze to tam do 10:00 beze mne snad nejak zvladnou. No dobry, tohle prekousla, ale kdybych ji rekla, ze potrebuju jit na kontrolu jeste v patek a nerekla duvod asi by se zblaznila! A me je to taky blby, nechavat tam kolegyne samotny, a jeste takhle ze zacatku skolniho roku, kdy budeme mit spoustu novych deti. No tak ji to proste zitra reknu no!!! Musim se premoct!!! Nechce se mi ale pro mimi to udelam, aspon se nebudu uz dyl kvuli tomu trapit co?!
A ted dotazek holky, muze me sefova vyhodit, kdyz ji reknu, ze jsem tehotna??? Do prace snad budu schopna chodit, aspon doufam. Z tohohle mam nejvetsi strach. :-(

Blbé je, že zůstaneš jen do cca poloviny školního roku, takže na zbytek budou muset hledat náhradu nebo suplování na každou hodinu... Ale tak co, jsi mladá, museli počítat s tím, že budeš chtít děti :-)

Pokud nejsi ve zkušební době nebo nějak neporušíš kázeň nemůže tě vyhodit.
Ale asi nebude nadšená, takže přeju pevný nervy...;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka