krásné slunečné ráno

10.03.2008

Vám všem přeji. Jakpak se dnes máte? u nás začali prázdniny tak mám děti doma, ale Martínek začal marodit máme angínu jak hrom povídala doktorka dostal penicilín a jsme zavřený doma místo toho aby jsme brouzdali venku. nedá se nic dělat. Snad se máte lépe než mi. jdu chystat snídani tomu svému marodovi.

Tobě taky krásné ráno a brzké uzdravení Martínka.....To je blbý, že nemůžete ven, když je tak krásně.
Já jsem zase zavřená v práci. A s rýmou :00:

Ahoj!!! My taky mám prázdniny. Natálka je nadšená, že má ségry doma a já jsem ráda, že leze po někom jiném :-) Svítí tu sluníčko, tak se chystáme odpoledne za dědou. Prý se to má ale zkazit a zas má foukat vítr. Tak ať je marůdkovi brzy líp!

In reply to by Boža

Ahojky Taky jsme měli plány jet do Kamenice za bratrancema a já si pokecat se segrou a chodit ven a užívat si sluníčka no a prd budeme zavřený doma :( :( :( :( :(
Tak vy si to pěkně vychutnejte Michalka ačkoli má prázdniny už vypadla někam ven

In reply to by sisina

Natálka vzbudila Lucku už v 7. A já dělala, že spím :dance: To jsem zmije, co? :-) Zato Nikča se ještě válí v posteli :s: Ale holky si v pokojíku hrajou, tak stejně spát nemůže. Ale to je dobře. Je líná jak veš. Vylezla by v poledne, najedla by se a pak bych ji zas do večera neviděla. Je to hrůza, co se s ní teď děje Včera dostala pěknýho sprďáka i od Marka. Takhle jsem ho ještě neviděla :s:

In reply to by Boža

já jsem se taky snažila dělat že spím ale moc se mi nedařilo. copak provedla?? že se Marek rozčílil?? Míša taky pokud může tak zdrhne ven doma je šílená nuda, ale že by mohla něco udělat to se jí taky nechce. to bude tou pubertou snad je to přejde.

In reply to by sisina

Já vařila, Natálka mi vysela na noze, Lucka vytírala chodbu, Marek zakopl o vysavač.. a madam si vyndala kytaru a brnkala si. Ona už po sobě neodnese ani talíř ze stolu, když jí někdo neřekne: odnes to. Ven nevyleze. Jen leží u televize, knížek, nebo si něco šušní. Jakákoli další činnost je utrpení. A ty ksichty u toho... no děs :s: Ale doufám, že z toho vyroste :s:

In reply to by Boža

no ty ksichty ty jim jdou jen co je pravda. tak já jí mám doma jen sporadicky protože nejlepší by asi bylo ráno odejít pří jít se najíst vypadnout a pak v šest je brzo nejlépe do devíti a to si mylím protože jsme diskuzi na toto téma neměli raději :s: :s: :s: najíst a spát a všichni ostatní mi vlezte na záda. a že by doma něco mohla udělat to ne to je zbytečné ještě že dělá alespoň to co má dělat ale navíc ani ránu :one:

In reply to by sisina

Naše madam taky udělala aspoň to, co jsem jí řekla. Ale naučila se, že dělala, jen co bylo vidět a za co jí někdo hned pochválil. Když u nás někdo byl, tak kmitala. Natálku brala ven, venku ji strčila Lucce, utekla a potom ji zas jen přivedla. Zpravidla, když jsem umyla nádobí a uklidila kuchyň, tak se přišla zeptat, jestli chci s něčím pomoct. Tak jsem jí řekla, že je to trapný. No a teď to mám :s:

In reply to by Boža

tak to jsme na tom asi stejně akorát Michala musí protože jí tam chybí ta segra o rok mladší je fakt že když se hodně čílím tak Martin za ní myčku uklidía nebo odnese koš ale vytírat dole musí hold sama na to je Martin ještě malej

Ahojky sisi dekuju ti za smsku moc me potesila :ww: no ja se mam docela dobre sice jsem z vikendu jeste unavena protoze jsme makali u rodicu na baraku ale jinak dobry :one: dneska musim letet na socialku a pak jeste do prace pro penizky jupiii uz se tesim :///: tak to at se Martinek co nejrychleji uzdravy at si muze uzivat slunicka a nemusi lezet v postely.

In reply to by blondyna

ahojky Veru, jsem ráda žese ti daří fajn a že tě má sms potěšila :) Maroda jsemzase uložila do postýlky pustila ferdu mravence a jdu něco dělat :00: :00: né že by se mi chtělo :n: :n: ale když už jsem zavřená doma tak jsem si řekla že bych mohla :c:
tak leť oparně ať si neublížíš ani by ti ty penízky za to nestáli :s: :s: :s: :s:

In reply to by sisina

jj nastesti se ma prodla u me skvele.pupik uz nam zacal klesat dolu a jsme docela veliky.Zitra budeme delat fotecky tak se pak pochlubim :-D no do prace jsu az na 1hodinu takze casu jeste dost.Ale moc se mi tam ani nechce byla jsem tam pred tydnem a jeste jsem tam makala protoze ucetni si chod do prace kdy chce a ja tam na ni musela pockat kvuli matersky.No ja taky poklizim chvilkama at mam cistoucko az se prdelka narodi

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dkujeme za přání brzkého uzdravení, a tobě přejeme ať se ti vyjasní a stojí to za to na obou stranách :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka