Dobré ráno...

10.03.2008

Jak jste se vyspinkaly?? Zítra si asi koupím kočárek, co vy na něj??

Ahoj Žížalko,je super já mám vybraný od ICCO,vůbec je tady nikdo nemá a ta cena je taky docela pěkná :00:,já bych do něj šla i když je ojetý,ale 3.měsíce to nic není..je to za super peníze,tak bych nevváhala.já musím mít na 4kolech skrz ten náš super terén..pošlu fotky,ale nevím jak to zvládnu.běž do něj,super desing,cena,a je vlastně nový a na pověry nevěř..sice se mi občas něco vyplnilo,ale nač se stresovat :s: :a:

To je Casualplay?Ja ho chtela a uz jsem si pro nej i sal ale prodavacka me ho vymluvila.Ty dvojty kolecka ve predu pri otoceni jednou jakoby pres sebe preskoci.Ukazovala me to a je to pravda ale mozna by me to nevadilo ale taky s nim zadrncala do boku a bylo to jako by zarachotila verglem.Ptala jsem se na ulici jedne pani co ho mela jak je s nim spokojena a ta si ho zase nemohla vynachvalit.Je asi dobrej ale za ty penize a je dsrahej jak svina bych cekala vetsi kvalitu.Jinak se me moc libi a je to jeden z nejhezcich kocaru na trhu.

In reply to by zizalka19

No nemeli.Proste rachotil.Tak jsem si rekla ze za ty penize bych ocekavala prvotridni kvalitu a nesla jsem do neho.Jinak je fakt moc peknej.Je mozny ze to byl vadnej kus ale to uz ted raci skoumat nebudu protoze bych se mohla jeste nasrat :s:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Jojo to znám, když něco neuděláš a pak víš, že jsi udělala chybu, tak jsem pak nasraná na sebe :-( Tak já to s ním raděj vyzkouším, jestli nepřeskakuje přední kolo, nebo nerachotí...a co máš teď za kočárek??

In reply to by zizalka19

Ja mym X-Lander a tema aretovanyma kolama.Jsem s nim moc spokojena.Nemuzu si narikat.Vyborne se ovlada je lehkej a libi se me.Ale vadi me ze se musi sundat korba kdyz ho chces slozit do auta.To me nenapadlo ze by to neslo.Az budu mit nasazenej sportkal tak to pude ale hlubokej nejde.Taky me vadi ze se nedaji zvednout zada.Je to jen pevna korba,takze az si zacne sedat musim narazit sportak.

žížalko,jestli to je casualplay,tak vřele doporučuji,měla ho švagrová a nemohla si ho vynachválit!!!!já ho ted budu mít po ní a už se moc těšim,až budu drandit s timhle krásným kočárem,je fakt super!!!a co se týče,že je to tříkolka,tak tim,že tam jsou dvě kolečka he to bezpečné,jak píšu,švagrová si ho nemohla vynachválit!!!

In reply to by Dita Albi

Díky mooooc :-) Jsem ráda za jakoukoliv recenzi....a já si ho zkusila a je fakt peckový a nikdo ho u nás nemá :-) Já ho chtěla už od začátku, ale bylo mi líto dát za něj 28.500 a tady ten je jen tři měsíce jetej, paní si nezměřila kurf auta a tak se jí tam nevejde a tak ho prodává a má ještě hodně dlouho zaruku a je o 11.000 levnější....

Hezký!!! Co to je zač??? Moc se mi líbí! Jen u nás si na malé zdvojené kolečko netroufnu. Když se zima povede, máme tu spoustu sněhu. A nevím, jak by se s tím ve sněhu " krosilo"

In reply to by Boža

Casualplay S4, sice jsem chtěla nový, tenhle je jetý, ale jen tři měsíce a jen hluboká korba, protože paní si nezměřila kufr auta...a je to o 11.000 levnější než nový, tak se mi to zdá slušný :-) U nás sníh nebývá, máme to elektrárnu a vše to roztaje, než to sedne :-(

In reply to by zizalka19

to je bomba,protože jinak stojí 28 000,já ho taky budu mít a hubičku a to za 6 000 celou tu tří kombinaci,je to v rodině,tak si ho převezmu za symbolickou cenu,ale je fakt,že se mi ta hluoká korba taky nějak extra nelíbí,ale mimčo budu vozit v tom super vajíčku,to mě příjde hrozně prdácký..

tak ten je hezkej.. až na tu korbičku, ta se mi moc nelíbí.. ta stříška je divná.. ale jinak super.. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já taky ne, ale tohle je jiný, jak je masivní a to kvolo zdvojené, tak je to stabilní :-) A tenhle kočárek se mi ve čtyřkolce nelíbí..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky