Krasne slunecni ranko :-)

10.03.2008

AHOJKY!!! Tak tu mame zase dalsi tyden. Krasne slunecne ranko, a ja remyslum co dnes budu delat. :-) A uz jsem se rozhodla, budu tu s Vami. Ted se chystam s psikem a do obchudku pro cerstve pecivko ale potom uz budu jen a jen Vase. jakpak jste ztravili vikend. Ja celkem fajn, az na obcasne bolesti, ale to vedi ty co to tu se mnou resili. Ze holky? :-) Uz jsem myslela ze pujde maly ven a on ne a ne. Tak koukejte psat jak jste se meli a ja jdu, ale do pul hodky jsem tu zase s vami. Tak zatim pa :a: :s: :s: :s: :s: :s: :s: ;)

Ahojky Veru no ja musim trochu poklidit,pak zajit na socku snad to tam nebude na dlouho a pak si jdu pro penizky do prace.A pak tady budu cely odpolko nez dorazi tatik domu z prace.No my makali u rodicu na baraku takze jsem z toho jeste unavena ale jinak dobry :one: Tak uz prijd at pokecame trochu :P

Veru111 ahojky tak mi včera byli s Martínkem na pohotovosti máme angínu. Taj sem se tu za celý včerejší den ani neukázala sbyla jsem u malého celý den. a co ty jakto že jsi ještě nejela???

In reply to by sisina

jejda angina, na me si sedl taky nejaky bacil. Pekne drzej................Nn nejela jsem jenom v sobotu, jsem mela ty stavy a vcera to bylo zase fajnove. No uvidime mam to za par. 10 dni a je to venku :||): A co mas dnes v planu? Ja nic, kaslu na vsechno. Muzik ma ranni, tak se budu poflakovat :-)

Ahojky,u nás nesvítí a malá nechce stále ven.Musím taky s pejskem a do města,ale až za chvíli.Měj se :a:

Tobě taky krásné ránko.
Víkend byl nádhernej. Sice takovej pracovní, ale stál zato. Odpoledne bylo kafíčko na terásce...to mi dobilo baterky. Paráda. no a dnes nástup do práce a po práci pokračovat v úklidu baráku. Ach jo. Ale zase budu mít radost, až tam budu mít uklizeno a umyté okna..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka