Krásné pondělí

10.03.2008

Ahojky kocky tak jak pak se mate pri pondelku?A jak jste se vyspaly?Snad vas mimiskove moc nezlobi :n: Ja dneska zacinam 34tt to je desny jak moc to leti jeste chvilenku a budeme doma tri uz se nemuzeme dockat :e): jdu neco delat ale budu i tady s vama :one: preji vsem krasny ranecko :ww:

Ahoj Blondynko! :a:
Ja Te taktez zdravim ... mame se s mimiskem docela fajn, ale ceka nas dnes veliky litaci den ... za chvili utikam na kurs (prihlasila sem se do jednoho predpor. kurzu a mam ho kazde pondeli v breznu), je to na cele dopoledne, pak skocim nekam na obed (pac doma bych ho asi nestihla vubec uklohnit) a pote letim na tehu-kontrolu. Sem zvedava co se tam dozvim - hlavne jak sme na tom aktualne kilove :) Citim se docela dobre, ale kdyz si sednu, tak mi prijde, ze mam pupek az pod bradou - zacina to bejt malinko nepraktickyyyyyyyyyyyyyy (promin broucku v brisku, omlouvam se Ti ;) ).
No a abych toho nemela jeste malo, tak po doktorovi musim letet jeste na VZP ohledne prispevku na cviceni .... takze mam letovy plan tak do 17-18 hodin.... :s: :s: :s:
Prejeme Ti krasny den:
SHARANE + jeji prave vlnici se pupik

In reply to by sharane

Ahojky sharane no tak to ti teda moc nezavidim.Sice ja taky musim na socku a pak do prace pro penizky ale potom uz budu jenom doma nastesti.Ale od zitrka mame doma tatinka takze to´ho vyuziju a budeme pekne litat po kramech aspon nemusim sama coz uplne nesnasim :00: no my jsme miluly tyden nemeli ani 2kg takze to je super budeme mit malinkatyho prdolu :e): Tak hlavne na sebe davej pozor pri tom dnesnim desnym litanim co te ceka a zatim :a: :a: :a:

Ahoj blondy, no já se mám pracovně :( takže už aby byl víkend :///:
Jinak pořád přemýšlím, jestli nemám zajet za doktorem. Zdá se mi, že mám mimi dost nízko..pořád někde pod pupíkem a velkej tlak na močák. Jinak ale žádný problémy nemám. Spíš se bojím, abych se nezačala otevírat. Na kontrolu totiž jdu až 25...

In reply to by Ajosek1

Ahojky ajosku,to ja se mam pracovne uz od patka makame totiz u rodicu na baraku a to me tak moc vycerpava!!Jj to mam taky uz mi totiz zacalo klesat brisko a to curani je desny :///: No tak mu zkus zavolat a zeptat se ho ze mas strach aby ses nazacala otvirat jestli by jsi nemohla prijit o neco driv?A uvidis co ti rekne.My jdeme 26 na posledni kontrolu na gyndu a pak uz jenom do porodnice.

ahojky Blondýno,
já měla noc na prd, šíleně mě brní prsty na rukách, nemůžu spát od bolesti, beru magnézko a zítra fičím na neurologii
tak jsem zvědavá, co mi zjistí
měj se hezky, moc nepracuj a ať se ti daří
:a: :a: :a:

In reply to by fekiska

Ahojky Fekisko no tak snad to uz brzi prejde a zitra zjisti od ceho to vlastne mas.No to ja tedka doma makam jako fretka at je doma cistouckou az se prcek narodi,abych toho nemela pak moc po porodu.A dej pak vedet jak dopadnes na ty neurologii.

In reply to by fekiska

To ja nastupuju na materskou tedka v sobotu a tak dneska musim zajit na socialku a jeste se na neco optat co pak budu potrebovat za papiry a tak.protoze nase ucetni nic nevi.Jo casu dost ale uteceto ani nebudes vedet jak.A ja si rikam ze to uz tedka muze prijit kazdou chvilku a pak budu v cudu :s: zatim :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka