sex po porodu bolí...

24.08.2010

Ahojky, já už jsem sice 3 měsíce po porodu, ale měla jsem ještě nějaké komplikace a po šestinedělí jsem musela podstoupit ještě jeden menší zákrok. Chci se zeptat jestli tu je někdo koho sex ještě i po šestinedělí bolí? Včera jsem byla na kontrole u Dr. a řekl mi, že už jsem konečně zahojená a taky, že někdy trvá než se tělo dostane zpět úplně do formy a já to tam mám prý trochu tužší a uzší a prý to chce ještě tak půl roku a snad se to spraví... Taky vás to třeba nějaký čas bolelo, ale nakonec jste si sex užívali?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, jsem po porodu6,5 měsíce a sex (jestli to tak můžu nazvt) byl jen 3x a s takovou bolestí, že jsme to ukončili předčasně a mi se do toho vůbec nechce...Snad to bude časem lepší, doufám...

ahoj já sem 19 týdnů po porodu, mám pokles dělohy. sex nebolí ale je velmi nepříjemný. sem z toho nešťastná. vyhlídky nejsou nic moc. :( a to sem měla porod v klidu, nevím, jak se to stalo.

tak mě to taky dlouho bolelo a to jsem měla porod úplně v pohodě a ani nějaké velké šití a bolelo mě to ještě za půl roku. Radila jsem se s dr. a ta říkala, že je vše v pořádku a že jsem krásně zahojená a děloha stáhnutá, že to nejspíš bude psychické. Pak se to ale spravilo a teď už je to úplně v pohodě.

já byla hodně šitá, pod modřinou se mi to dokonce rozjelo a zanítilo, takže 14dní po porodu jsem si to zopákla znova (pod narkozou zase fikly a přešívali :00: )
i přes hromadu lubrikantu to byl děs, zlepšilo se až 7 měsíců po porodu.

Ahoj, já jsem měla velké šití po klešťovém porodu a bolelo mě to tak půl roku. Teď už je to úplně v pohodě. Tak vydrž :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka