Turecko

24.08.2010

Ahojky asi to sem nepatri,ale radi bychom do Turecka na dovcu..ale vahame..financne to vyjde levne.A tak se chci zeptat kdo z vas tam byl a jak se vam to tam libilo.Jeli by jste znova nebo uz ne?Je tam cisto nebo spina jak v Tunisu..dekuji za nazory

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojd ja jsem byla dva roky zpatky v antalyi , uz nikdy bych tam nejela v sezone tak jak zvladam slunicko dobre tam jsem byla schovana pod slunecnikem chytla jsem alergii proste ne.. dale plaze atd bylo cisto ale to more hnus hnus a jeste jednou hnus kdyz si vemees ze kdyz uz jsem tam teda vlezla a vylezla jsem jak vodni pana oblozena raśama to se jeste da ale vrchol vseho bylo kdyz jsem tam cca 3den vlezla ponorim se ze si oplachnu hlavu vynorime se a vedlme me plavalo asi 20cm hov... zbytek tydne me tam nikdo nevidel a nebyl to jediny pripad byl tam nemec co se mu prilepilo hovinko na zada chudak pak si s tim lehl na rucnik ble... radsi bych jela znovu do egypta to horko se tam snasi dobre , je tam krasne sice ta voda se nemi pit ale tu sem nepila ani v turecku ale da se to zvladnout kdyz dodrzujes urcita pravidla ...v tom turecku jsem byla i na slavnem pamukale kde to bylo naaadherne ale cesta 4hodiny z antalye a pak dalsi 4hodky do toho pamukale otresna zpatky jsme dorazili cca ve 2rano a jasamozrejme mela upal , byl to tam samej polak a nemec rikala jsem si po zkusenosti v egypte ze nemci jsou strasni ale to co tam predvadeli polaci hnus fialovej prasata prvni tridy takze asi tak

je holky dekuji..prave jsme nejdriv chteli malorcu a uz tam neni tak teplo..tak ja se asi pujdu kouknout kde co maji..Planujem dovolenou od pulky zari.

In reply to by Štěpula

Na Rhodosu uz je prave zima,neboli pocasi ktere by jsme chteli neni..v planu je odlet kolem 15.zari..to nechavame na posledni chvili..a navic stale vyjde draz..setrime na to jen 2 mesice co jsme se rozhodli ze letos si dovcu udelame,tak mame k dispozici celkove 1800 euro i s utratou co se pocita..bereme to od nemecke cestovky a odlet z lipska..Chceme se vyjit do 1100 euro za dovcu..jeste koukame a rozhodujeme se..malorcu nechci kvuli tem meduzam co tam nyni jsou..bojim bojim..do Turecka je treba pas:?nebo staci pouha OP?

tak Turecko se s Tunisem rozhodně srovnat nedá! U mě Turecko vede na 1.místě. Jestli můžu poradit okem odborníka, tak bych volila spíš hotel, který je osvědčený klienty. Viděla jsem pěkný 3 hvězdičkový hotel a pak 5 hv. do které bych rozhodně na dovolenou nejela, takže to chce opravdu vybrat. Já osobně bych jela do oblasti Side, kde jsou opravdu krásné pláže vhodné pro dětičky a hotely také na úrovni. Pokud budeš chtít více info, tak stačí písnout zprávu.

My jsme byli asi 8 km od Bodrumu a byla to nádhera, hotel na to že byl nižší kategorie tak byl krásně čistej, moře taky krásně čistý. Ale chytla sem tam šílenej průjem, snad 4 dny sem seděla jenom na záchodě. Ale i tak to byla krásná dovolená. My jsme tam byli v červenci a šílený vedra, takže příště jestli pojedeme zase do Turecka tak určitě až po sezoně. Moje mamka ta byla v Kemeru a taky si ho nemohla vynachválit.

In reply to by janinkab

Holky, na srajdu tam musí mít nějaké prášky, jako třeba v Egyptě je Antinal. Já ho začnu brát hned jak to mám řidčí a v poho, prášek zabírá okamžitě. Já v Turecku nebyla, ale kdo tam byl, tak si to chválí, snad se tam někdy taky podívám.

My byli v Antalyi na Kleopatřině pláži, nádhera, ale už bych jela mimo sezónu, horko, narváno a já tam 3 dny ležela v křečích, jo a taky jsme měli levnější hotel, už bych si radši připlatila!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka