Naše kontrola 39TT a nic se neděje :(

23.08.2010

Ahoj holky,
tak jsme po poradně a ozvách ve 39TT a bohužel žádná změna :(. Jsem pořád CS2 a totálně zabetonovaná a podle dr. rozhodně na porod nejsem :r: ani lítání po lese nezabralo, ani bouřka.
Ale jinak mám radost, protože minule dr. strašila, že Kačka přestala růst, tak asi byla jen špatně otočená, dneska nám naměřila 3020g a odpovídáme velikostně i termínu podle MS (rozdíl je jen 2 dny). Průtoky pupečníkem v pořádku. Ozvy taky, srdíčko malé lítalo kolem 144 a při pohybech vyběhlo na 165, což je prý v pořádku. Jinak pohybů dneska moc nebylo a sestřička musela Kačku budit. Nooo, klepala mi bříškem tak, že jsem myslela, že mi malá vypadne a malá vůbec nereagovala a klidně si chrupkala dál :). Sestřička musela natřásat bříško tak 4x než se malá pohnula. Se jí ani nedivím, když dneska celou noc řádila, že pak ráno spinkala, potvůrka jedna :c: . Jinak já mám opět další kilčo nahoře, takže už jsem na 17,5 kg :) a tlak 145/87, otoky jen na pravé noze (asi jsem exot) a bílkovina v moči naštěstí není. Další poradnu a záznam máme příští pondělí a prý se určitě uvidíme :(. No, jsem z toho nadšená, to budu 2 dny před termínem, tak snad mi dr. řekne lepší zprávičky, že se bude rodit :).
Těhulky opatrujte se, snažilkám brzké // a všem krásný den :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Pavlí,
jj, napořád tam zůstat nemůže, to máš pravdu :). Už abych ji měla v náručí, pak budu mít jistotu, že je v pořádku a budu klidnější.
Kačka děkuje za šťouchaneček a Leničce taky malý posílá. Opatrujte se a pohodový zbytek těhulkování :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no, taky jsem sestřičce říkala, když mi psala další termín, že bych už nejraději nechodila, tak se jen smála :). Asi to máme všechny stejně. Nejdřív jsme se bály, aby mimískové v bříšku pěkně zůstali a nezlobili a teď chceme, aby se rozhoupali a my je měly co nejdřív v náručí :).
JJ, to máte ukázkový monitor. Tepová frekvence mimča má být někde mezi 120-160 a při pohybech má lítat nahoru :). Činnost dělohy se u nás zatím na monitoru neprojevuje :(, takže se fakt nic neděje. My jdeme na další monitor až v pondělí, tak uvidíme, jestli bude nějaká změna. No, řádí jen někdy v noci, ale včera asi řádila kvůli té bouřce. Dneska je docela hodná i když já tu sedím a čumákuju, tak ona spinká, jen se párkrát přetočí. Přes den jak kdy :). Někdy je zlatíčko a někdy skáče a kope mě do žeber, že se nemůžu skoro nadechnout. Ale zas o ní alespoň vím :). A co Mireček?
Hub je všude plno, až mi mrzí, že na ně nelítám jako každý rok :). Mně právě nedělá problém ani to ohýbání, bříško prostě nereaguje....
Kačce budu domlouvat :).
Pozdravujeme Mirečka a opatrujte se

In reply to by KackaTP

Přesně jak píšeš. Nejdřív je přemlouváme ať u nás zůstanou a teď už je vyháníme :-D, jsme hold ženské.
Monitor je fajn i když to ležení dvacet minut je hrozný a mě ještě ke všemu vadí ležení na levém boku.
Máš KO i monitor v jeden den? jé to ti i závidím. Já musím v pondělí jet k dr a ještě v pátek do nemocnice. Je to rozlítaný týden a skoro vůbec nic nestíhám. Nemocnici máme 25km od nás tam budem i rodit.
Ale co jsem si na tebe včera vzpomněla byla u nás bouřka a já se těšila že by se mohlo něco dít ale já jí zaspala :-D jen mi šíleně tvrdlo břicho.
Malinká se taky jak chce co? Já cítím malýho pořád. Přes den to sice moc nereaguju ale večer jak si lehnu to je šílený. Boule sem a tam a asi si říká ať si mě maminka ještě užije :-D. S tím kopáním do žeber znám a je to dost nepříjemné. Takže se ti nedivím že se nemůžeš ani nadechnout.
Teda malinká se asi šlechtí aby byla krásná až půjde ven co? Když ti ani nevadí ohýbání k houbám. Já když už nemohla tak jsem volala a všichni se ke mě seběhli co se děje a pak jsem jen řekla ať seberou tu houbu :-D. zkouším je jak reagujou.
Víš na co jsem zvědavá? Kdo ze zářijovek bude první opravdu v září. Zatím to vypadá že budem přenášet každá druhá :-D

In reply to by Hanulka 23

Ty na monitoru ležíš?? Já normálně sedím. Je fakt, že mám výhodu, vše v jeden den, protože nechodím do nemocnice, ale ke své gynekoložce, takže mi nejdřív udělá sestřička monitor a já pak s tím papírem šupajdím k ní do poradny. Je to fajn, že nemusím nikam lítat 2x týdně :).
U nás byla bouřka předevčírem a včera ne. Ale stejně to asi nepůsobí na každého. No jo, musíme si počkat :).
To jsem taky zvědavá, kdo porodí první v září, necháme se překvapit :).

In reply to by KackaTP

jo jo ležím a musím na levý bok. což je fakt nepříjemné. Je super že to máš vše při jednom. co já bych za to dala.
Asi to tak je bouřka neplatí na každého. Dnes mi přijede v osm manžel ze školení tak pak ať se děje co chce.
Já jsem říkala že bych zkusila i ten sexík se spermijkama jak jsi říkala že mají funkčnost vyvolávačky. Vy to zkoušíte?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kačko tak ti dávám vědět jak jsme na tom. Mirka včera přece jenom ze školení pustili,že když už to máme takhle blízko tak je zbytečné aby nebyl u mě. Což jsem ráda. Ale zkusili jsme sexík. A šlo to a bylo to super. Jen spermijky na mě působí asi jinak :-D mě bylo celou noc tak krásně. Takhle mi už dlouho v noci dobře nebylo. A dnes jsme to zkusili znovu a zase to šlo dobře. Jen už spermijky byli asi účinější. Rozbolela mě stydká kost. Tak uvidíme co z toho bude :-D. Ale řekli jsme že když to jde tak hezky a sexík nás baví že to budem praktikovat i dál.
Dnes jsme s malým Mírou dostali od Taťky dárek. A říká že to má malý aby se už na svět víc těšil. Dostali jsme plyšovou spirálu na autosedačku a do postýlky. Je úžasná a má na sobě tři řechtající se hračky. Překvapil nás.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jo, pořád nic :(, můžu lítat po houbách, můžu gruntovat koupelnu a nic :). Snad se Kačka brzo rozhoupe sama :). Nemůžu se dočkat, ale zároveň si nedovedu tak nějak uvědomit všechny změny, které nás čekají :), ale těším se

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no, já doufám, že se jí u mne přestane brzo líbit, že bude mít v bříšku málo místa a půjde ráda ven :). Jen mi tak nějak pořád nedochází, že budu rodit :). Ty se koukej ještě chvilku šetřit, ať Leonka v bříšku ještě nějaký ten den zůstane. Ve středu budu držet pěsti, ať je všecjno v pořádku a pak podej zprávičku :).
Opatrujte se a zdravíme Leonku do bříška :a:

In reply to by KackaTP

fuj co tady tak brzo čumákuješ???? :D :D já jsem včera měla málem kolaps... jedla jsem grilovanou maďarskou klobásu a malé se to asi nelíbilo a po dvou hodinách od jídla začalo rodeo v břichu a já myslela že zkolabuju jak mi bylo zle... jsem se úplně vnitřně klepala... hrozný... už vím že hold prostě takovým jídlům mi odzvonilo.... riskovat to už teda nehodlám...

In reply to by gejbi

jsem opět nemohla tak trošku spát :(. Tak jsem trošku účtovala a odepisovala :).
Tak dávej bacha, co jíš. Taky malá občas na něco reaguje tak, že mám pocit, že se mi roztrhne žaludek :(. A už je dneska lépe??

In reply to by KackaTP

ten spánek je hroznej a kor ke konci že?? se mám na co těšit.... No to teda už žádný mastný jídla, tohle už nechci podstupovat... no včera to bylo jako fest.... blééééé ještě že jsem byla schopná usnout.... Jo jo je to dobrý, jen mám ke všem zase rozhozenej tlak... včera večer se mi kvalitně snížil a asi ještě nenaskočil na správnou vlnu... :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka