ultrazvuk 32. týden

19.08.2010

Ahoj holky, minulý týden jsem byla na ultrazvuku, bohužel naše mimi je stále hlavičkou nahoru. Měla jste to také tak některá? Otočilo se ještě mimi? Mám pocit, že je pořád hlavičkou nahoru, kolikrát ji úplně cítím. Nevím jestli se ještě otočí, sice se mi zdá, že je menší, tak snad jo. Řekli mi, že váha je 1790g. Není to trochu míň, nedávno jsem četla, že tady jedna paní psala, že její mimi ve 32. týdnu mělo 2200g nebo tak nějak. Jak jste to měly vy? Pořád mi to vrtá hlavou, moc se mi na císaře nechce, ale rodit koncem pánevním? To raději asi nee. Děkuju všem za informace.

Kliknutím vložíte smajlíky:

malá se mi otočila až 35+ něco teď už přesně nevím, vím jen že to bylo dva dny před kontrolním UZ právě kvůli poloze miminka ( asi dostala strach) :///: neboj jestě má čas,aby se otočilo...popřípadě ti nabídnou manuální otočení miminka, do čehož bych já osobně nikdy nešla... co se týká porodu kdyby se mimi neotočilo, tak většinou navrhují císaře alespoň u prvorodiček...samozřejmě záleží i na porodnici,každá to má trošku jinak, ale většinou se jde na císaře.... co se týká váhy tak na 32tt odpovídá cca těch 1700g takže je v poho

Ahoj, já jsem teď ve 35+5. Měla jsem to taky tak. Mimčo se otočilo až minulý týden. Takže se klidně může ještě otočit. Než rodit koncem pánevním, raději být tebou volím císaře. A co se týče váhy, naše mělo ve 32.tt 1600g.

Ahoj, polohu mimi máme od 31. hlavičkou dolů, takže nevim. Váhu v 31. jsme měli přes 1500g a řekli nám, že je to normální... Tak snad jo. Buď ráda, aspoň nebudeš mít prcka macka :cc): :s:
:a: :a: :a:

ahoj, k poloze mimi se ti nevyjádřím, moje bylo v pohodě otočené dolů, ale k té velikosti...podle netu by mělo kolem toho 32. týdne vážit kolem 1800 g, takže to máš v pohodě, ale mně mimi naměřili na 2300 g a dr. říkal, že to nemám brát za směrodatné, protože to prej trochu přeměřuje...v porodnici v 39. týdnu mně ho naměřili na 4 kg, ale nakonec se narodil druhý den po tomto UZ a vážil 3650 g...takže s váhou bych si starosti nedělala...to, že je hlavičkou dolů, je horší, ale prej to i dr. nějak otáčí, což zase prej bolí, tak nevím, co je lepší, jestli otáčení silou nebo císař....držím pěsti, třeba se mimi ještě umoudří a otočí se samo....:-)

kamaráce se otočil ve 40tt 2 dny před spontánním porodem, už měla i naplánovaného císaře kvůli tomu že je obráceně, ale rozmyslel si to :-)
:a:

kamaráce se otočil ve 40tt 2 dny před spontánním porodem, už měla i naplánovaného císaře kvůli tomu že je obráceně, ale rozmyslel si to :-)
:a:

Neboj se vůbec, ještě máte moře času na otočení. Mně se mimi otočilo v 33.týdnu, ke konci...a to na velkém ultrazvuku týden předtím bylo ještě hlavičkou nahoru. A zdálo se mi, že se pořád neotočilo, protože mne něco oblého tlačí pod žebrem, tak jsem myslela, že to bude hlavička, ale na UZ v poradně mi dr řekla, že je to zadeček a mimi už je otočené. A váhový odhad byl u nás 1880g v tom 32tt. Myslím, že ten tvůj odhad je taky úplně v normě, stejně ten UZ je ohledně hmotnosti jen hrubý a orientační,buď ráda, že to není mega obr, ještě to stejně klidně může dohnat...do porodu. :a:

In reply to by Berneris

tak to jsme na tom trošku podobně, tak snad si dá říct a také se otočí ... kope fakt silně, vždycky si říkám, jen si kopni a už se konečně přetoč, tak nevím ... možná už mě také dloube pod žebro zadečkem, kéž by :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka