RenataMor???

08.03.2008

holky, já tu nejsem tak často jako vy, ale chci se zeptat na RenatuMor
víte někdo o ní něco???dlouho jsem ji neviděla :r:

neporodila :n: , ale hrozně mě bolí záda a snažím se všechno stihnout.Pořád vařím, peču a peru, abych až přijdu z porodnice se z toho nezbláznila.Bude tu totiž na mě čekat halda špinavýho prádla, hladový dětičky :s: :s: a nejspíš i binec.Mrazák mě praská ve švech, pak budu ráda, že něco mám. :§: V týdnu jsem přebrala dětem hračky a oblečení v pokojíčku, jo abych toho neměla málo, tak Renatka měla zánět spojivek, středního ucha a průduškový kašel, takže jsme ještě běhaly po doktorech, naštěstí jsme si nepřinesly žádnou další chorobu :n:

In reply to by RenataMor

ahojky Reni,
tak to je mazec a stihneš mezi tím vším porodit???? :s:
budu držet pěstičky, aby vše proběhlo v pořádku a hlavně, aby ses z toho doma nezbláznila, až se vrátíš :one: :one: :one: :one: :s: :///: :°: :ww:

In reply to by Zuzu

to nějak naplánovat :||): .Nejhorší je, že v sobotu 15 jede tchýně s tchánem do lázní a pak bude manžel na všechno sám až budu v porodnici a umíš si určitě představit, jak to bude vypadat :§) .Takže porod jsem si naplánovala na út 11 :///: :///: :///: :||):

In reply to by RenataMor

Téda, to už je toto úterý. No tak snad ti to vyjde :s: :s: :s: Musíš si to vsugerovat a určitě to přijde. Mojí tetě se takhle narodily 3 děti. Prostě pokaždý si řekla, kdy chce rodit, soustředila se na to a pokaždý to vyšlo :ww: Měla štěstí :w: Kdyby to šlo takhle vždycky ovlivnit, co?

In reply to by fekiska

Ahoj Fekisko, já včera brzy ulehla k spánku za Justýnkou, takže jsem už neodepisovala. Máme se nádherně, hrozně mě mrzelo jak malá hrozně rychle vyrostla z miminka :e): , ale teď s ní začíná být sranda. Směje se, povídá si, máchá ručičkami a nožičkami, co má v dosahu pusinky, tak olízne...je fakt super. Mohla bych o ní psát hodiny :s: , ale kdo by to četl :00: :00: :00: Tak ať ti to rychle utíká a máš toho svýho prcka brzičko u sebe :||): :dance:

No jo. Máš pravdu. Dlouho tady nebyla. Kouknu do jejího blogu, ze kdy má poslední zápisek. Ona už je taky na konci těhu. Tak že by už?... :00:

In reply to by Monča K.

Ahojky, koukám, že se to tu za těch pár dní co jsem tu nebylo rozrodilo, ty jo takových nových miminek. Renata to má už taky za pár. Já nějak nestíhám. Taťku jsme odstěhovali před pár dny k rodičům s chřipkou a ejhle, v noci jsem se vzbudila s bolením v krku a už to mám na průduškách. To je to proměnlivý počasí, tak že mám s porcházkama na pár dní útrum a budu ležet doma v posteli.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka