Prosím o radu...

16.08.2010

Ahoj holky, prosím Vás o radu.
Včera jsem si prohlížela fotky Vašich pupíčků, abych si mohla porovnat, jak na tom jste Vy ostatní s tvarem a velikostí toho Vašeho bříška. Už dýl se mi totiž zdá, že to moje je poněkud dost dole. S tvarem se už netrápim - kam se hrabe Matterhorn. Momentálně jsem ve 23.tt (no jo, +3). Občas mě hodně dole, těsně nad stydkou kostí chytnou křeče. Už jsem s tím byla - asi v 16.tt, doktorka to vyhodnotila jako předčasné kontrakce a šoupla mi Magnosolv. Tak ho žbruním 2x denně a od té doby jsem měla docela pokoj. Ale tuhle jsem si myslela, že se bolestí po... Vůbec nevím, čím to mohlo být - jestli se tam miminko prostě jen tak vrtí a tlačí mi víc na tu stydkou kost nebo já nevím. Oak jsem to dávala do souvislosti s tím břichem. Co myslíte Vy? Nemám ho na to stáří těhotenství moc nízko? A čemu by jste přisuzovaly ty bolesti Vy? K doktorce jdu příští středu. Jinak všechny kontroly dopadly zatím dobře a to i "velký UTZ".

PS: Na co by jste tipovaly podle tvaru břicha? :°*°: nebo :°~°: ?

Díky Vám všem. Mějte se hezky, :€O: a ahoj!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Snad máte pravdu.
Ještě by mě zajímalo, jestli se dá opravdu poznat podle tvaru bříška pohlaví miminka.

In reply to by Zdenda3

:-D
No..., právě..., to bych si taky myslela, ale má to být podle doktorky holka. Příští středu jí řeknu ať po tom ještě popátrá. Ale minule hledala několikrát a hodně dlouho. Říkala, že je o holčičce přesvědčená, takže uvidíme...

In reply to by Dolores

tak to jsi mě překvapila,ale fakt je že z bříška se to poznat vážně nedá, :n: zas na druhou stranu kámoška čekala taky jasnou holku a z porodnice si přivezla kluka jako buka, :qu: :qu: tak písni co ti řekla,jestli tomu nenarostl pindík :s:

In reply to by Zdenda3

No, to mi ani neříkej.
Všechno okolí s tím úplně začlo žít. V rodině z přítelovy strany jsou totiž jen kluci, takže teď tam básní jen o tom, že budou mít konečně holčičku.
Blbý je, že u kluků to jde poznat z UTZ celkem jasně, ale tady opravdu nic nebylo vidět - některá těhulka to přirovnala k podobě kávového zrnka. :-), tak to bylo přesně ono. No, musím se každopádně zeptat. A pak už jsem i přemýšlela, že si seženu ten test z moči pro určení pohlaví. Stojí ale 1000,-. Ale byla bych už tak na vážkách, že bych do toho snad i šla. :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky