16.8. :o)

16.08.2010

Ahojky děvčátka tak víkend máme za sebou... :) Četla jsem co se dělo u Maruš jen o pár kilometrů dál a nestačím se divit, :jawdrop: tady to tak drsný nebylo. Jinak Oli měla plné ruce práce, co? Jaká byla omáčka, hmmm mňam taky bych si dala :hu: . Já byla s dětma včera ráno, s golfkama v lese :O , no něco jsme našli ale tak na bramboračku, pak jsem objela nákup a mezitím co my se plahočili po lese tak manža obložil koupelnu, takže jsme se konečně vykoupali jako lidi :\x: :\x: , ale do finále máme ještě daleko. Holky kdybych věděla co mě v tý práci čeká tak tam ani nelezu. Otevřela si na mě hubu cig...a bezdomovkyně v jednom, že jí nechci dát tašku zadarmo, já to za ní přeci platit nebudu. :€\€: :€\€: :€\€: No dověděla jsem se, že jsem zlá a padla od ní i výhružka... No dostala jsem strach o děti, brrrrr. :r: Normálně mi z toho bylo zle. :sick: Do toho mi začíná Standa horečkovat, no tak snad nebude mít tu jeho prorokovanou angínu. Jo Haniiiii přeji dodatečně všechno nejlepčííííííííííííííííííííí k svátku :k: A copak u vás? Jani jak to vypadá s Adélkou?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo jo je ještě třetí taky jsem si všimla,jsou to pěkný knížky :-)

holky to je hrozný počasí :rain: :€[€: :rain:

Jéé holky všechny,co jste mi napsaly o nočníku,děkujii a po pravdě moc jste mě potěšily :c: že nás je jako víc a nejsme ojedinělý případ a že jste taky řvali u dr.to je dobrýýý hihi jsem ráda :€m: Dneska jsme nočník zkoušeli znova a jako ani zaboha,ale dneska je den blbec nejblbější,asi nějaká reakce z toho včerejšího očkování,ale takhle protivnej snad ještě nebyl :#o: od rána co vstal,tak jenom :^O^: :^O^: :^O^: nic ho nebaví,nic se mu nelíbí,jíst nechce,teplotu ale neměl....teď jsem ho dala spát a jsem zvědavá,s jakou se probudí :00:
Jani,musíš asi hold Adélku přeprat,já se takhle s Dádou peru pořád s kapkama do očí,prostě to nejde po dobrým,jde to násilím,pomalu ho zalehnu,aby držel,ale prostě jinak to nejde :00: Asi nejde o to že je to studený spíš to má blé chuť :(
Oli a ty si nedělej hlavu,prej tobě rozumí ale já mám hlavu že mi nerozumí,hele já si myslím,že Nik dobře rozumí,co se po něm chce,jen nemluví,neboj ;) ale když to vezmeš v kauze nočníku,tak je to fuk,stejně to vyjde nastejno ne :///:

Krásné ráno tety. Nějak se nám posunulo stávání z 8 hod. na 7 ranní. :~!: V noci opět horečky. :€{€: Snad dnes to už přejde nebo bude aspon lepší.
ALE MÁME PROBLÉM S PODÁVÁNÍM ATB. :00: v noci to šlo to byla rozespalaá ale přez den to je boj holky. Dala jsem to do tý trubičky od nurofenu... nato je zvyklá z tý lžičky bych stejně všechno vylila.... No holky ale ona řekne ne ne ne začne se kroutit, utíkat, plakat, jazýčkem to vystrkovat... :€m: no fakt je to boj. Prostě jí to nechutná. :€[€: A ještě je to studený z ledničky..... nemáte nějaký fígl? :)

In reply to by janča a adélka

Ahoj Jani s atb.ti moc neporadím,ale třba když jsme měli nějaký kapky na kašel tak když jsem mu to dala ze žličky tak se okamžitě pozvracel ,ale tak jsem mu to dávala třeba do čaje nebo nějaký džus a to v pohodě vypil,nevím jestli se můžou atb.s něčím takhle kombinovat,mrkni na leták a tak snad by to tak šlo ,nebo i do té stříkačky to něčím naředit :#o: a určitě se nic nestane když to vyndáš chvilku před podáváním z ledničky nebo to zahřeješ v ruce ,já tak zahřívala kapky do očí ,to mu bylo hodně nepříjemný když to bylo studený ,tak snad se vám zadaří :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo jo, to je strašnej nápor na nervy a ana psychiku. je to strašně nedoceněný, tahleta práce........
Mě jednou jedna naše spoluobčanka tmavší pleti taky nadala do K..ev a do p..í a envím, do čeho všeho ještě. Přišla si pro nějakých 17.000,- na složenku a občanku měla potrhanou a v ruce se ti zkroutila jak papír..no tak samo, jsem jí to nedlaa, to pak nemíním někomu platil..........Ježiš, to byly výrazy, to ani kolikrát neznám......A to už jsem byla v 5tým měsíci a byla to poslední kapka, druhý den jsem šla marodit.......

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ne Dani,já tě přeci nebudu obtěžovat mojema chutěma :) Včera jsme Vitacit nesehnali,takže je štrůdl :€Ss€:
Jáké já mám chutě?? Kyselé :€Ss€: Okurky, domácí kysané zelíčko-mňam mňam :hu: a také houby,které jsme ale fakt v životě nejedla :€): to nechapu,ale mimi neporadíš,prostě to chce :€Ss€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Maruško bydlíš v našem hlavním městě tak určitě někde vitacit seženeš!!!! :€m: :€Ss€: :€Ss€: :€Ss€: Budete muset odpol. s Maximkem projít okolní zapadlý uličky a najít nějaký malý krámek . :€Ss€:
No jo těhotenský chutě jsou tuuuuu :€O: :^O^:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka