probioticky kapicky - pomohli by?????

14.08.2010

Ma skoro 4 tydenni holcicka pres noc krasne spi,budi se pravidelne po 3 hodinkach a nic ji netrapi.ale hned po rannim kojeni zacne plakat a kroutit se.masiruju brisko pupikem,nahrejvam,cvicim nozickama a od stredy davame i kapicky babycalm.ja piju fenyklovy caj a snazim se jist nenadymava jidla. a nic z toho.dokazu ji akorat utisit kdyz ji mam v klubicku v naruci a placam ji po zadecku nebo s ni skacu na mici.jakmile mi ale usne a ja ji chci polozit do postylky tak zas krik.jsem z toho uz zoufala,je mi ji tak strasne lito.tyhle stavy ji ale vydrzi cely den az na noc mame zase klid.takze cely den jen kojim prebaluju a snazim se ji pomoct,takze s ji mam cely den v naruci.jeste funguje kocar ale musim jezdit polem aby to skakalo.
Slysela jsem ze jsou dobry,sice drahy,probioticky kapky.opravdu vam pomohli???????a jak se jmenujou?????daji se koupit normalne v lekarne???premyslim o jejich koupi,chtela bych malicky pomoci....prosim poradte

Ahojky, nás prdíky trápily skoro hned po příjezdu z porodnice, bylo to příšerný, pořád brečela a tlačila... nám pomohly kapičky Sab Simplex a taky teda nám pomohlo, že nám diagnostikovali zúžený konečník a vyfasovali jsme takovou trubičku na roztahovaní a tím prďákům dáváme nafrak :-) Jinak když ji to trápilo, tak mě se osvědčilo v noci do klubíčka, poplácávat po zadečku, a pustit ji rádio - ale jen šum ten napodobuje hluk z dělohy..a houpat a malá okamžitě přestala brečet, ať už brečela z jakýhokoliv důvodu... na prdíky pomáhá taky hodně zavinovat... pevně ručičky k tělu a houpat a případně dudlíka...

Ahoj tak to jsme na tom stejne, ja mam doma 15 ti denni holcicku a taky nas to potrapilo jeste nekdy potrapi, ale koupili jsme nejdriv pupik, ten je na prd...nepomahal, tak ted mam sab simplex a kdyz ji to zlobi dam ji tri kapky na dudaka a jeste jsme koupili flapulin je to mast na pupicek a je fakt super, hned se ji po tom ulevi...pres den kdyz to pozlobi tak radsi mazu a na noc dam ty kapky..jinak ja piju fenyklak a i kojici a udelam si 2x denne fenykl do dzbanku a az to vypiju tak kombinuju s kojicima a spis bych rekla ze ji to pomaha taky nez ze by to melo opacny ucinek teda...kazde miminko je jine, nam ted pomohlo docela tohle a muzu rict ze se i v noci trosku vyspim :)) je to des kdyz placou a nemuzou ti rict co je trapi, ale musime vydrzet, vse jednou pomine...:)) hodne stesti..

ahoj. nas prdiky hodne trapili uz par dni po porodu.zkousela jsem kapky a pila caj a nic nezabiralo.vecer mazala pupikem a take nic. musis to vydrzet ted 28. nam budou 3 mesice a prdi jako starej chlap. tak vydrz.

Ahoj Kaci, dodatecne moc gratuluju k Nelince, je nadherna a tobe to taky moc slusi. Ja jsem zacala davat Baby Calm a prijde mi,ze nam zatim pomaha.. Je to magie, musis asi vyzkouset vsechno. Cetla jsem, ze fenyklovy caj muze mit opacny ucinek, kdyz ho pijes hodne (mne z nej opravdu bolelo bricho,kdyz jsem ho vypila + si dala jeste kojici caj, kde je fenykl taky). Nemelo by se ho pit vice jak 2 hrnky denne. A taky jsem si koupila probioticke tablety pro sebe a zobu je ja. Drzim palecky, at vas brisko prestane co nejdriv trapit..

Bio Gaia ty jsou 10ml za cca 650,- Kč...my dáváme Bifiform, je toho 7 ml za cca 230,- Kč...jinak taky Baby Calm a Sab simplex.
Každé pomohlo jen z části, největší úspěch máme se zavinováním, jako by žádné prdíky nebyly.....
Hodně štěstí!
kakulík

Ahoj,nám na prdíky pomohli kapsle Laktobacílky baby.Jsou fakt super,u nás byl účinek téměř okamžitý.Upravují střevní mikrofloru a jsou fakt super.

Ahoooj Katulisku,já vůbec nevěděla,že jsi už porodila týýý jo máš krásnou holčičku moc gratuluju :D Nás prdíky taky hodně trápily trvalo to asi 6 týdnů,mazali jsme Pupíkem,dávaly nejrůznější kapky co pomáhaly jen pár dní,pak si na ně ta střevíčka zvykla a bylo to tu zas,přestane to samo.Musíš vydržet kočko,přeju at to tvou prdolku brzy přejde posílám pohlazení :a:

my bereme ty probiticky kapicky za tech 650 kc asi 14 dni a zanim nic...tak nevim...ale docela nam pomaha olejicek na brisko od weledy,sice stoji 250kc ale ucinek mi prijde okamzity... :a:

Každému miminku pomůže něco jiného, nám teda pomohly, ale kombinovali jsme je s Baby Calmem, ten jsme dávali přes den a probio na noc...klidně to můžeš pokombinovat...Baby Calm jsou jenom bylinky-fenykl, anýz a máta, žádná chemie. Možná zkus nejdřív je a uvidíš, probio můžeš koupit vždycky... :a:

Ahoj, já jsem začala dávat probiotické kapky tak od 3 týdnů. Pořád nás trápily prdíky. Kapky opravdu zabraly, ale tak asi až po 5 dnech. Jsou opravdu dobré, ale drahé. Koupíš je normálně v lékárně. Jmenují se probiotické kapky pro děti, žlutý obal, 5 ml. Stojí kolem 500 Kč, jak v které lékárně. Určije je zkus, stojí to za ten klid.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky