anketa - chlap a dítě

13.08.2010

Ahojky,
jak jde o dítě tak se ten můj zkušenej, rozumnej pragmatik, logik a technik změní v blondýnu

pár příkladů z poslední doby:
1. poslala jsem ho pro kaše. přinesl jiné než jsem chtěla ale nevadí. po chvíli se zeptal? co znamenají ty čísla? tam byla samá 4, 6 tak jsem vzal s tím nejvyšším číslem, ty musí být nejlepší...

2. opět vem nějaký příkrm v lékárně. přinesl a po chvíli se zeptal, a jak se o to říká? "Já říkám že chci masozeleninový příkrm od hami."
Aha, já řekl že chci jídlo a měl jsem pocit, že mi paní řekne že charita je vedle...

to že neví jak se která část oblečení ani po 16ti měsících jmenuje, je samozřejmost. overálek nebo dupačky chápu, ale že mu řeknu dej jí to oranžové tričko a on jí dá růžové tílko mě ještě stále překvapuje...

a co u vás, taky takhle vaši partneři umí zaperlit?

:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Danek je celkem šikovný taťka a kdeco chápe a pomáhá. Ale taky mám příhodu:
Klasika - ráno jsme vstali a neměli pečivo, tak jsem řekla, že zajdu do obchodu (pouze přes cestu), ať malou pohlídá. "jasně, bez problémů" :dance:
Když jsem se cca po 15 minunách vrátila, našla jsem Dana s malou na klíně skoro nahaté sedět na gauči a byli přikryti dekou... :? (malá jen v plíně a otec v trenkách :s: )
Říkám, co děláte? Odpověď: "Ema se pokadila až na záda, tak jsem ji přebalil, i já se zašpinil a něvěděl jsem, co jí mám pak obléct... tak jsem ji aspoň přikryl, aby jí nebyla zima" :///: :qu:
Samo, že nejdříve jsem si je vyfotila na památku :c:

ahoj zrovna dneska sem pritele poprosila az se bude vracet domu z prace at koupi plinky a kasicku od hami vse sem mu vysvetlila tak sem zvedava co prinese

Můj chlap za léta společné domácnostia dvou dětech dodnes nepřišel na to kde vlastně děti mají oblečení,když ho v rychlosti pošlu pro mikču neví kde jí má hledat.Neví kde máme šití,knoflíky,kolíčky že i já mám nějakou skřín´, veškeré věci kolem dětí , jídla celé domácnosti mám na starost já.Moje druhá polovička neví ani jméno učitelky naší dcery.Já to neřeším jen občas žasnu,alespon´že si zapamatoval kde máme lednici,WC a pivo:))))

Ještě jsem si vzpoměla:) Chodil malému na sušenky. (Ty Sunarky). No já je nestačila kupovat. A jednou před ním jednu malému podávám a říkám: To je stejně takový nechutný, že ty sušenky dělají z mateřského mlíka od dárkyň viď? No to jste měli vidět ten jeho výraz :s: I po tom co jsem mu řekla, že to není pravda, si už sušenku nikdy nevzal :s:

In reply to by Ivik77

to je bomba! :€Ss€: :€Ss€:
To já zas když jedem ke tchánovcům na chatu Verunce chystám do její misko laskominky, jako sušenky, tyčinky, lentilky, čokoládku, tak jí to jednou vytáhnu na stůl, aby se obsloužila, a on se obsloužil i tchán! .-))

Ahojík, tak já raději manžela pro jídlo malému raději vůbec neposílám. Tedy jednou měl jít koupit UM a raději si sebou bral prázdnou krabici:)
Ale asi největší perlička byla v poradně. Už jsem to tu jednou psala, tak to možná někdo bude číst dvakrát.
U Dr. mu povídám ať zatím roztáhne na ten pultík (co na něm Dr. vyšetřuje děti) plenu, že zatím malého vslíknu. No já se otočila, že malého na tu plenu položím a z pultu na mě čuměla uhledně rozprostřená pamperska :s:

No to je úžasný :s:
My měli taky pár takvých příhod, třeba, když ji zadeček mazal krémem do zimy a obličej krémem na zadek :s: :s: :s:
popletl si mastičky, no....vždyť jsou skoro stejný ne :s: :s:
ale manžel se rychle naučil. Jezdil s ní plavat, tam vše zvládl. Pak malou hlídá, když jdu jednou za 1/4 roku do školy a teď i 2x týdně tři hodiny, když jdu do posilovny a jednou hodinu, když jdu na spinning. Když příjdu později, tak malá už je vzorně nakrmená, vykoupaná a uložená a já na stole večeři :c:
Každý den malou koupe, přebaloval, teď dává na záchod, dokonce už i sám tuší, jaký boty dát k jakýmu oblečení, ale pro jistotu se ještě ptá. Jakou barvu šátku dát k jakýmu oblečku....vybere i správnou barvu sponečky, no prostě :h: :h:
Akorát, když jdou ven, tak musím já přibalit mikču....to jaksi občas zapomíná, ale pití a jídlo na výlet zvládne připravit sám. :one: :one: :one:
Teď jsme byli venku a malá si uprcla do kalhotek, manžel s ní zrovna šel na záchod...vrátili se a říká:
Miláčku, promiň, ale líp ty spoďáry vyprat nešly. a tváří se, jak kdyby něco provedl on......no nesežraly byste ho? :c: :c: :c:

To u nás zase jednou přítel oblékal malého byly mu sotva 3 měsíce a dával mu takové ty malinké botičky a najednou z přítele vypadlo, když nazouval první:,, Filípku zatlač.´´no asi bez komentáře, že... :€Ss€:

ahoj, to je jako vtip! Super, nevím co lepší jestli jednička nebo dvojka!
Každopádně takový exemplář doma nemám! Jídlo i nutrilon nakoupí s pečlivostí mu vlastní (je kontrolor jakosti) :-)), sem tam koupil i nějaký body, náhodou ví, jak to vypadá, ale že za jedno vypláznul 180kč to mu divný nepřipadalo!!! A musím dodat, že nebylo nic moc!
Nikdy nekoupe, neoblíká, ani nekrmí, když je potřeba nachystá mlíko, ale toť vše! Sem tam vysleče a hodí na jednu hromadu! :-) Trička na doma a na ven nerozezná, to bych už asi chtěla moc!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

u nás chlap taky neví, kde máme myčku na nádobí a že existuje věc, které se říká koš na prádlo... aneb před spaním musím posbírat po bytě jejich špinavý svršky a sklidit nádobí z linky :)
banán vede :)

In reply to by Kytiii

Tak myčku tu on ví, tu sám prosadil a namontoval a strašně důležitě jí taky první používal :s: ale ponožky a trenky hodí buď k posteli nebo pod umyvadlo a přitom v tý naší prťavý koupelně stojí hned naproti umyvadlu, tedy asi metr od tý hromádky, co mi tam permanentně vytváří, koš na prádlo :00: to fakt nepochopim, proč to musí házet na jednu stranu a né na druhou :00:

In reply to by weru.n

můj je na pořádek v tom smyslu, že přijde a prohlásí: "Tady je zase bordel!" nebo "Tu hromádku pod Krýšovou židličkou bude muset maminka uklidit." - ale koš vynese, to jo :) - stejně tak mě nenechá tahat těžký koš s prádlem a sám ho od sebe odnese ven ke šňůře... :) - jinak my to máme rozdělené - Lukášova je zahrada a vše okolo domu a na mě je vše ohledně úklidu atp... ale Lukáš se v Krýšovi vidí, takže se od začátku sám dobrovolně do péče "vnucoval" :)

In reply to by Kytiii

tak to bude tim, ze my bydlime v byte 2+kk, takze nema o co pecovat, tak obcas uklidi doma... jinak ale u babicky ma svou dilnu a tam je samo kralem ;)
o malou se taky rad stara, hraje si s ni a prebaluje, ale nekdy je fakt roztomile bezradnej, pta se mne, proc nesmi jist tohle a tamto, pak prijedeme k babi, ona ji to chce dat a manza fundovane vysvetluje, proc to nesmi :-D
______________________
www.weru-n.mypage.cz

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :one:
taky občas jsem mimo, jako třeba když mi řekl přines mi ocasku. to nemůže říct pilu?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: tos mne taky pobavila s tim banánem :s:
A to s těma barvama a autama je taky přesný :s:
Ale budou i výjimky, můj táta dělá v autodružstvu a vyprávěl, jak jim tam jednou do servisu přijel chlap, že prej potřebuje nový dveře na auto, a oni se ho ptaj, na jaký že auto a on na to že na modrý. Tak prej měli co dělat aby nevyprskli smíchy, a že modrou barvou přestříkat ty správný dveře neni už až takovej problém :) Táta říkal: "no kdyby mi to řekla, ženská, tak to dobrý, to bych i čekal, ale od chlapa to byla fakt sranda, prej na modrý... :s: "

:///: Uzasně si mne pobavila ta 1. je fakt pecka to sem neviděla:) Jinak jídla to vždycky můj zvládá ale já pro jistotu píšu podrobný seznam s instrukcema a popisem pro jistotu, jinak to oblečení to dělají asi všichni chlapi prostě nevidí tolik barev jako my, Pořádně ani nepoznají červenou od růžové nebo oranžové na to už jsem si zvykla a ty kombinace co jsou schopní našim dcerám oblíct to kolikrát kvetu nebo se řežu smíchy :D

ahojky. tak já žiju s přitelem,ale Klárinka není jeho.Ale stara se o ní jak o vlastní.strašně moc mi s ní pomáhá a když je víkend tam mě někdy nechá i vyspat dýl a mezitím malou přebalí,obleče dá ji napapat a pak si s ní hraj a já spinkám :) .No proste skvělej chlap.Večer to máme rozdělené na koupání.Já chystám vodu,mezitím dělá čaj na noc a pak když malou koupu (někdy koupe i on) tak mezitim mi na postel nachystá věci které potřebuju dát malé po vykoupání.
Ale se začatku perlil :) neměl žádné zkušenosti s mimi,ale teď to zvládá ne jedničku :one:

:h: A NEJVÍC SI VÁŽÍM TOHO ŽE NENÍ JEHO,ALE CHOVÁ SE K NÍ JAKO BY BYLA :h:

Tak mně nejvíc dostala ta jednička :s: :one: to je naprosto dokonalý :qu:
ten můj teda takhle neperlí, akorát pořád neví, kde co Ben má, (plíny, krém na zadek, lahev na pití,... i ve skříni se čertí, kde co má, že neví kde jsou tepláky a trička, přitom je tam jedna veliká police, kde to je všechno vyskládaný, kabátky a svetry vysej na ramínkách nad tim a ponožky, punčocháče a pyžama jsou v šuplíku pod tim, fakt nic složitýho, no ale chlapi to maj asi jinak no:s: ) takže když se o něj stará, tak s nutnou asistencí, takže volno nemám tak jako tak, protože potřebuje "instrumentářku" :00:

Tak já se o vše kolem malé starám já takže nijak zaperlit nemůže ale jednou když jsem měla zlomenou nohu tak jsem řekla at koupí Hamánky a koupil Hami ale to je ještě celkem dobrý a ze začátku když byla malá ještě mimino tak se ptal kolik spotřebuje plínek a prý tak tři?Jsem se musela smát když jich bylo tak 10ks.On o tomhle nemá vůbec přehled,starám se já tak prostě neví :O

tak to já mám na chlapa stestí :-) on porad trvdi, ze nase mala je tatínkova holčička..:-)
ze začatku proběhlo asi sto lekcí vysvětlování.ale ted reknu, dej ji bodycko s kratkym.. letni overal.. vsechno perfektne zvladne!vecer ji sam koupe.. prebali uplne skvele.. a po koupeli ji udela kasi a nakrmi.. a da spat.. ja mezitim se staram o domacnost...

Ahoj, rozesmála jsi mě hlavně ohledně toho oblečení. Já ratši manželovi říkám přesně co chci, i tak se občas stane, že přinese něco jiného. Nedávno jsem ho poslala do krámu ať koupí malé UM HAMI Č3. Ať koupí klidně bez příchuti. Když budou mít s příchutí tak to taky nevadí. No přišel domu a vytáhnul z tašky UM Hami hajaja. Myslela jsem že mě klepne. Nejen že malá má po něm větší hlad než po klasice, ale je to i malé balení, které nám vyjde na pár dní a vyjde i cenově docela draho. Tak jsem mu hned řekla že je to špatně. Tak koukal a pak mi řekl, copak vim co malé dáváš?
Přitom je krabice na kuchyňské lince a denně jí má na očích. Ne on koupí tmavě modrou místo oranžové :s:
Myslim si že jsou věci, které jdou mimo mužské chápání. Je možné, že kdybysme neměli děti a spíše se zajímali o večírky, kina a práci a kamarádka, která už dítě má by nás pro něco takového poslala, taky bychom tápali a přesně nevěděli co má na mysli. Takže chlapům je nutné výrobek přímo popsat jak vypadá, co má koupit a kde se to v obchodě nalézá. Já už to tak dělám a vyplatí se mi to. Nemusim potom za hodinu do krámu a věci dokupovat...

tak to jsi mě fakt pobavila :one: :qu: :qu: :qu:
můj manža co se týče nákupů tak v pohodě, oblečení taky, péče o malého dobrý, ale například mu už 16. měsíců říkám, ať zadělává vlhčené ubrousky jinak vyschnou a co myslíš, pokaždé je najdu otevřené............nevím jestli to dělá naschvál nebo fakt je to tím, že je to chlap

haha,tak tot neznam,mame dve deti a muzu s klidnou dusi rici ze mam doma unikat a zvlastniho exemplare,ketry nikdy a nic nezkazi,nepokazi a vzdy vse udela s naprostou presnosti.................................bohuzel(nebo bohu diky?) :w: :j)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kalhotkama je super :s: :s: A s oblečením je to svatá pravda, náš taťka ještě po roce nevěděl co je bodýčko.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

3roky jo?
to nevím, Kryštof je od 20 měsíců bez plen a nosí normální slipy a trenkoslipy...

In reply to by Kytiii

na zacatku roku si rikala ze ma jeste cas a zacne za chivlku a za chvilku pul roku uteklo a zase nic a za mesic je zari a kdyz jsme ji to vsichni rikali nechtela nam verit a poroad se obhajovala ale je to jeji dite ze jo ja muze jen poradit

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka