????

07.03.2008

proc je tu holky tak mrtvo? fnuk :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

In reply to by Ewa1987

No tak v tomhle teda nee,ale jinak si teda užiju někdy taky pěknou srandu s mužíčkemale to asi ostatně každý par.Obzvlášt ted v těhu to jsem bez problému,stresu a tak a jak mě chytne blbá a zachvat smíchu tak to je konečná a to se nemužeme dosmát. :///: :///: :///:

ten můj tady taky leží na gauči s brýlema na čele a spí ajá tady čučím sama a nikdo se mnou nemluví.přemyšlým o zítřku co bude jdu na kontrolu do porodnice .mám po termínu tak čekám co bude trochu špiním a pořad nic :dance:

In reply to by monajs

Tak to bude muj mužíček taky v neděli ráno jako gumák pač jde zítra slavit narozky a má bezva opičky moc toho už nesnese tak je vždycky happy.nevím zda už jsme si spolu psaly,al kukám,že jsi z Ostravy

In reply to by monajs

aha tak to je trochu asi jinde.Pizzerie práce je na dubině na té straně jak je ta nová putika Hacman nebo hajcman nebo jak se to jmenuje ne?A lídl znám jen jeden a to je kousek od piskaču takže asi vítr pač muj orientační smysl je nulový:-)

In reply to by miky

no prave je to kazde na jine strane...ja bydlim od hajcmana pres koleje...a hned za barakem mam tu pizzerii a plzenskou..to je fuk, hlavne ze vime priblizne,no a ty kde v zabrehu?? ja to sice tam moc neznam, ale neco malo prece jen

In reply to by monajs

no snad to tak zustane, clovek se muze vzdycky zmenit, ale ma uz syna - 6 let - a venuje se mu porad, kdyz je u nas, takze vim, ze pro nej rodina znamena nejvic...:-) asi mam stesti, mas pravdu :one: :dance:

In reply to by Ewa1987

jako muj je zlaticko, nemenila bych i kdyz nekdy me jeho nazory stvou, ale kazdy ma neco...no a obcas az na tu hospodu si nemuzu stezovat...je hodny na me a moc se tesime na malicke...ted v kvetnu se budeme brat, tak mam takovy ten pocit nekonecneho stesti...tak doufam, ze to dlouho vydrzi

In reply to by monajs

Jo, chlapy potrebuji nekdy ven, vzdyt to je jasne, ja bych toho meho i casteji pustila, ale on proste NECHCE. Kdyz jde ven, na 95 % ho vyzenu mezi lidi ja. Chlap musi byt hodny a musi si zeny vazit. Je to pak super. Tak at vam to dlouho vydrzi a hodne stesticka.

In reply to by miky

ale jo, pije, no ne tak jak nekteri, ze se vozere jak prase kazdy druhy den... ten muj tak jenou za dva mesice a to si dava sakra pozor... tak jsem rada... nez jsem ale otehotnela, zasli jsme radi na pivko i kazdy den pres leto, ale od te doby ani jeden a je to fajn...

Taky by mě to zajímalo, hlavně že je nás tady 95 a nikdo nechce pokecat. Dřív to tu bývalo lepší.

In reply to by zizala

jo jo, moc si teda nepamatuji :!k: :!k: - sorrac :!k: :!k: ale urco je to mozne, hodne krat jsem tady brekotala :s: xi xi : - ) no na zacatku nas tu bylo opravdu malinko, ale to jsou jo ty zacatky, pak pribyva pribyva ani nevim, kolik nas tu ted je, nemas nahodou poneti?

no to fakt nevím,ale už mě to taky někdy neba že je nás tady tolik a nic se neděje.Stejnak asi polovina holek je od rána přihlašenýcha celý den taf¨dy nejsou:-)

In reply to by Ewa1987

JJ jsou to super stranky a jsem za ně ráda i když teda čím víc nas tu je tím víc mrtvoučko,ale jak jsem se přihlásila tak se moc nerodilo a později se to rozrodilo tak chnapu že děvčatka nemají tolik času a než se nové odhodlají tak to taky nějakou dobu trvá,ale jinakje to fajn vědět že se tady mužeš poradit a nebo vykecat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka