Ahojky Děvčata, všem hezké ráno a příjemný den!!! Včera jsem byla u doktorky a moc mě nepotěšila......

07.03.2008

řekla mi že plod je polohou pánevní, což neni moc dobré, ale řekla mi, že se ještě může otočit, tak doufám, že se otočí.Přestala jsem se bát porodu tolik jako nazačátku, ani jsem se tím nějak nezaobírala a ted tohle.... :( . Za 14 dní půjdu na UTZ tak doufám, že se malá ještě otočí abych byla klidnější!! Jinak jsem včera s Terinkou byla na té výstavě, také jsem si koupila deku s krtečkem, chrastítko, kačenky do vody, pískací růžové slůnátko, a dvě čepičky.... :s: . Já to ale do blogu nedám, jelikož mi to nejde.... :r: . Možná to dám do fotogalerie. Tak já jdu hledat nějaké info. o té mé poloze plodu a číst si, co jste tu probíraly... :) . Jestli máte některá info. o poloze pánevní, tak mi něco písněte, dík a mějte se.... :k:

Ahojky Dani, třeba se miminko ještě otočí a bude vše v pořádku :k: Ještě máš čásek :h: A porodu se neboj....zvládneš to :one:

In reply to by PETRUSE333

Já vím, že mám ještě času, že se malá ještě může otočit, ale když mi to ta doktorka řekla, když mám ještě čas, tak to zkrátka ve mě trošku dloube..... :) .Z porodu mám pocity asi jako každá co bude rodit poprvé, právě že spíš čím víc se to blíží. tím víc se těším.No uvidíme co mi řeknou za těch 14dní a pak se budu pomalu připravovat na to či ono... Jak se vám daří??Tobě a malému???Já jsem ted dala prát oblečky co mám od tetky, tak doufám, že mi nezačne pršet....taky jsem si objednala postýlku, tak se těším až mi ji dovezou.

In reply to by Danka

:w: Dani, porod je něco nezapomenutelného :k: Bolí to, to nepopírám, ale věř mi, že to stojí za to :h: My se máme dobře...sice Míšu občas trápí prdíky, ale už je to mnohem lepší. Roste jako z vody, ale kolik přibral zatím ještě nevím, protože pan doktor chodil k nám domů, ale do poradny jdeme poprvé 21.3.....tak se těším :k:

Já jsem na tom úplně stejně. Čekám první a asi proto, že se narodí ve znamení berana, tak si usmyslelo, že bude mít svou hlavu a rozhodně s ní nebude viset někde směrem dolu. Doktorka mi řekla, že už se s největší pravděpodobností neotočí a mám se připravit na císaře. Tak se necháme překvapit, jak to celý nakonec dopadne.

Já jsem v 35. tt, v pondělí začnu 36. a prcek je taky zadečkem dole :-) nebo aspoň byl na posledním UTZ.. podle toho, kolik bude vážit bude porod přirozený (2,5 - 3,5 kg) a pak se to řeší císařem.. některé nemocnice prý dělají císaře preventivně.. já už se s tím smířila.. při normálním budu "trpět" u kontrakcí, po císaři chvilku bude asi bolet jizva.. ale miminko bude s námi a na to se těším, takže porod předem neřeším :-) za tři týdny mám první termín :-) hlavu vzhůru a držím pěsti!

TAKY ČEKÁM PRVNÍ MIMINKO

In reply to by Martii

Já jsem právě byla na velkém UTZ poměrně brzo....byla jsem totiž na 4D ( VE 29.TÝDNU) a když jsem tam volal, tak jsem se chtěla rovnou objednat na velký ve 30.týdnu a sestra mi řekla, že to udělaj najednou.Doktorka mi právě řekla, že to bylo docela brzo, že mě pošle ještě jednou na UTZ a že se uvidí....ten doktor na UTZ mi ale mohl říct jak tam malá leží, já se v těch jejich zkratkách nevyznám.... :00: .Budu rodit v Kolínské porodnici a myslím si, že tam zrovna dělaj císaře preventivně...No uvidíme, co se dozvím za 14dní na Utz.

Danko byla jsem na tom úplně stejně malá se ne a ne otočit a otočila se až ve 34týdnu tak nezoufej ještě to zvládne neboj hlavně se přestan nervovat.Já se taky nervovala a trápila a ejhle otočila se sama kdy chtěla.Budu držet palečky mimísek to stihne věřím to mu.Pak dej vědět jak dopadl ten ultrazvuk. :one: :one: :a: :a:

No jo mas pravdu na vystave toho moc nebilo skoda,ale cela moje rodina je nadsena z deky :one: a manzilek z kocarku.....takze asi to vyhraje ten Jane 2008.

In reply to by terinka

Tak to je super, že je nadšený... :one: On ten kočárek je fakt úžasnej.... :one: Přemýšlím jestli mám dát vyprat ty oblečky co mám pro malou, a dát je sušit na půdu, nebo jestli mám počkat až bude tepleji a dát to sušit radši ven, co ty na to???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka