Máte někdo kočárek I''COO Peak Air?

06.08.2010

Ahojk holky, měla bych dotaz na maminky, které mají zkušenost s kočárkem I''COO Peak Air.
Můžete mi prosím napsat jak jste s ním spokojené?
Teprve se začínám mezi kočárky rozkoukávat. Tento má kamarádka a je s ním moc spokojená. Co jsem měla možnost odzkoušet, přišel mi výborně ovladatelný a dost prostorný. Přitelovi se také moc líbí. Ale za kvalitu je samozřejmě vyšší cena. Možná seženeme podobný typ kočárku se stejnými vlastnostmi levněji. Ale budu ráda za každou informaci, která mi může pomoct v rozhodování, jestli stojí za to si připlatit, nebo je to zbytečné.
Zároveň, pokud budete výhledově někdo nabízet tento kočárek v dobrém stavu po 1 dítku k prodeji, možná bychom měli zájem. Rodit bych měla na konci ledna, takže času je zatím dost :///:, ale vím, že tento kočárek se často nenabízí, tak rozhazuji sítě s předstihem :/;x:
Předem děkuji za každé info a přeji všem krásný den :///: :a:

Ahojky ja ho mam pouzivame ho uz 11 mesicu a je proste supeeer nenasla jsem na nem chybu krom toho, ze je tezkej, ale to takovyhle mohutny kocery jsou vsechny. Ale jak rikam je bezvadnej neskripe nevrze nevybledne. http://mimi-vyskov.com/6149-hoco-master-l/black/ - tenhle je typove podobny o mnoho levnejsi a ma ho kamaradka co spolu furt jezdime na prochajdy a je taky spokojena moc jen uz se ji sjeli kolecka a ty kolecka jsou mensi, ale v zime si ho prujezdem snehu pochvalovala takze taky doporucuji je hoodne podobnej, takze kdyby te neco zajimalao ohledne techto dvou kocaru ptej se. papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky